Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


Συσφιγκτικά & αντιρυτιδικά body butter με γιαούρτι!

22/5/2018 2:22:37 μμ
Δύο νέα «λαχταριστά» προϊόντα από την ΚΟΡΡΕΣ
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Στα ίχνη των best-selling προϊόντων ΚΟΡΡΕΣ με γιαούρτι, τα δύο νέα λαχταριστά body butters για απόλυτα ενυδατωμένο και ελαστικό δέρμα κλείνουν στο βάζο τους τη δροσιά του γιαουρτιού και τις αντιγηραντικές ιδιότητες από φύκια των ωκεανών.


Τα body butters Yoghurt και Yoghurt Berries έχουν συσφιγκτική και αντιρυτιδική δράση και ενισχύουν την ελαστικότητα του δέρματος, φροντίζοντας για τη βελούδινη υφή και τη νεανική όψη του.


Η πλούσια κρεμώδης υφή λιώνει στο δέρμα και απορροφάται τέλεια, ενώ η θρεπτική σύνθεση, πλούσια σε φυτικά έλαια και βούτυρα, προσφέρει την πιο έντονη αίσθηση απαλότητας και ενυδάτωσης που διαρκεί έως και 24 ώρες.


Η διάρκεια δράσης αλλά και τα εμφανή αποτελέσματα στην ενυδάτωση του δέρματος από την πρώτη εβδομάδα χρήσης επιβεβαιώθηκαν από εργαστηριακές μελέτες.


Σε δοκιμές in vivo (self-evaluation test / 6 εβδομάδες χρήσης), 9 στις 10 γυναίκες παρατήρησαν βελτίωση στις «ζάρες» του δέρματος και ενισχυμένη σύσφιγξη του δέρματος. Επίσης, 8 στις 10 γυναίκες παρατήρησαν βελτίωση στις λεπτές γραμμές και ρυτίδες του δέρματος. 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

  • ΓΙΑΟΥΡΤΙ: Φυσική πηγή λακτόζης, πρωτεϊνών, ιχνοστοιχείων και βιταμινών, αυξάνει τα επίπεδα υγρασίας στις ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας και προσφέρει αίσθηση δροσιάς.
  • ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ALARIA ESCULENTA: Πλούσιο σε λινολεϊκό οξύ και Ω3 λιπαρά οξέα, είναι ένα εξαιρετικό ενυδατικό και αντιοξειδωτικό συστατικό, που αυξάνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Μελέτες in vivo & in vitro αποδεικνύουν την ανώτερη απόδοσή του στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών και στην ενεργοποίηση της σύνθεσης του κολλαγόνου και του υαλουρονικού οξέος - ένα ισχυρό φυσικό δραστικό κατά της οξείδωσης, βασικός μηχανισμός γήρανσης συνδεδεμένος με εξωγενείς παράγοντες. Η υφή της επιδερμίδας αποκαθίσταται, ενώ καταγράφεται βελτίωση στα επίπεδα ενυδάτωσης και σύσφιγξης.
  • ΒΟΥΤΥΡΟ KARITÉ: Προσφέρει ισχυρή ενυδατική δράση, προστατεύει, απαλύνει το δέρμα και ενισχύει την ελαστικότητά του.
  • ΕΛΑΙΑ ΗΛΙΑΝΘΟΥ, ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ & ΑΒΟΚΑΝΤΟ: Πλούσια σε πρωτεΐνες και βιταμίνες, προσφέρουν εντατική θρέψη και έχουν μαλακτική δράση.
FREE OF ΣΙΛΙΚΟΝΕΣ / PARABENS / MINERAL OIL / ΠΡΟΠΥΛΕΝΟΓΛΥΚΟΛΗ / ΑΙΘΑΝΟΛΑΜΙΝΕΣ / SLES / PCM / ΦΘΑΛΙΚΟΥΣ ΕΣΤΕΡΕΣ
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Σπύρος Παπαγεωργίου, Επίκουρος Καθηγητής Χημείας στην Κοσμητολογία-Βιομηχανική Παραγωγή Καλλυντικών & Ιατροτεχνολογικών προϊόντων, Τμήμα Βιοϊατρικών Επιστημών Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
«Κλειδώνει» την ενυδάτωση και βοηθά στην επανόρθωση του επιδερμιδικού φραγμού






Σχετικά άρθρα

Η πρώτη τσίχλα με προβιοτικά για αδυνάτισμα στην ελληνική αγορά
Τσίχλα μαστίχας sugar free με προβιοτικά και ψευδάργυρο
Pharmasept Baby Care: Η πρώτη φροντίδα μετά τη μαμά
Καλύπτει κάθε ανάγκη της καθημερινής βρεφικής φροντίδας
Podia Διαβητικό Πόδι - Κρέμα Προστασίας και Περιποίησης
Προλαμβάνει, περιποιείται, ανακουφίζει από τα συμπτώματα του Διαβητικού Ποδιού
CeraVe: Η επανορθωτική κρέμα Advanced Repair Ointment έρχεται στην Ελλάδα
«Κλειδώνει» την ενυδάτωση και βοηθά στην επανόρθωση του επιδερμιδικού φραγμού