Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Συνεργασία της IMPACT με την DEMO ΑΒΕΕ

8/11/2023 11:09:45 πμ
Στον τομέα της ηλεκτρονικής τιμολόγησης
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


H IMPACT, μέλος του ομίλου SOFTONE, προχωράει σε περαιτέρω συνεργασία με τη φαρμακοβιομηχανία DEMO ABEΕ, η οποία επέλεξε την cloud υπηρεσία B2B & B2G EINVOICING της IMPACT για την ηλεκτρονική της τιμολόγηση, επωφελούμενη από την εύκολη και γρήγορη συμμόρφωση που προσφέρει στις ισχύουσες διατάξεις της ΑΑΔΕ. 


Η DEMO ΑΒΕΕ έχει πλέον τη δυνατότητα να εκδίδει και να διαβιβάζει τα περισσότερα από 100.000 παραστατικά που ανταλλάσσει ετησίως με συνεργάτες και προμηθευτές εύκολα, γρήγορα και χωρίς τον κίνδυνο λάθους, απαλλασσόμενη από οποιαδήποτε εργασία εκτύπωσης, αρχειοθέτησης και αποστολής έντυπων παραστατικών. 


Η χρήση των υπηρεσιών B2B & B2G EINVOICING προσφέρουν σημαντική μείωση κόστους και χρόνου, βελτιώνοντας παράλληλα το περιβαλλοντικό αποτύπωμα. «Η εταιρεία έχει προχωρήσει άμεσα στη χρήση της υπηρεσίας, με στόχο μέχρι την 1η Ιανουαρίου 2024, να έχει ολοκληρώσει τις διεργασίες ενημέρωσης και ένταξης του πελατολογίου και των προμηθευτών της, ώστε να επιτύχει την πλήρη συμμόρφωση με τις προθεσμίες που απαιτεί η νέα νομοθεσία περί ηλεκτρονικής τιμολόγησης», σημειώνεται σε ανακοίνωση της DEMO ABEE.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ενώ οι υπηρεσίες εμπλουτίζονται
Αναφέρει πως η μεταρρύθμιση οδηγεί σε σταδιακή αποδόμηση του κλάδου






Σχετικά άρθρα

Φαρμασέρβ-Λίλλυ: Εγκαινιάζει μια νέα προσέγγιση στην παχυσαρκία
Με την καμπάνια «Δεν φταις εσύ. Η παχυσαρκία είναι χρόνια νόσος. Μίλα με τον γιατρό σου»
Servier Hellas: Νέα εκπαιδευτική πλατφόρμα για βελτιωμένη θεραπευτική αγωγή
Το akolouthotinagogi.gr απευθύνεται σε ασθενείς με χρόνια νοσήματα
Novo Nordisk: Διοργανώνει το πρώτο WeightTalk Media Summit στο Λονδίνο
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παχυσαρκίας
Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Innovis Pharma από τη PharmaPath
Δημιουργείται ένας νέος ελληνικός όμιλος φαρμάκων