Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Συνεργασία με την ηθοποιό Τζένη Μπότση για τα προϊόντα HiPP

7/7/2023 9:30:15 πμ
Με στόχο την καλύτερη διατροφή των βρεφών και των παιδιών
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η εταιρεία Gerolymatos International και η βρεφική & παιδική σειρά βιολογικών προϊόντων HiPP με χαρά ανακοινώνουν την συνεργασία τους με τη γνωστή και αγαπημένη ηθοποιό Τζένη Μπότση με σκοπό τη δημιουργία εκπαιδευτικών βίντεο μικρού μήκους με χρήσιμες συμβουλές διατροφής για βρέφη και μικρά παιδιά.


Με την πολύτιμη βοήθεια της διακεκριμένης στο χώρο, συνεργαζόμενης διατροφολόγου-διαιτολόγου Χριστίνας Κωστάρα απαντήθηκαν ερωτήματα σχετικά με τη διατροφή των παιδιών όπως εκφράστηκαν από τη Τζένη Μπότση, που τυγχάνει να είναι μητέρα ενός γλυκύτατου μικρού παιδιού. Η Τζένη λοιπόν ρωτά και η Χριστίνα απαντά σε θέματα που προβληματίζουν όλες τις μητέρες, όπως πώς θα πετύχουμε την ομαλή ένταξη στερεών τροφών και ποια δημητριακά θα πρέπει να επιλέξουμε στη διατροφή του παιδιού μας, εάν επιτρέπεται ή όχι η ζάχαρη στη βρεφική και παιδική διατροφή και πώς θα κάνουμε τη σωστή επιλογή γάλατος για τα μικρά μας παιδιά έτσι ώστε να καλύψουμε τις απαιτητικές τους ανάγκες.



















H εταιρεία HiPP, ένας από τους μακροβιότερους παραγωγούς βιολογικών βρεφικών τροφών με εμπειρία άνω των 60 ετών και με κριτήρια αυστηρότερα από αυτά που ορίζει η Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για τα βιολογικά προϊόντα, προσφέρει στην αγορά κορυφαίας ποιότητας προϊόντα καλύπτοντας ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες.


Τα βίντεο αυτά μπορείτε να τα παρακολουθήσετε στο YouTube στη σελίδα της εταιρείας Gerolymatos International, η οποία φέτος συμπληρώνει 100 χρόνια δραστηριότητας στο χώρο της υγείας & της ομορφιάς.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Εγκρίθηκε στις ΗΠΑ για ασθενείς 6-11 ετών






Σχετικά άρθρα

Αύξηση της εγχώριας αγοράς καλλυντικών αναμένεται το 2024-2025
Η κλαδική μελέτη της ICAP CRIF την υπολογίζει στο 3-4%
Pharma Center: Επιτυχημένο το σεμινάριο της Health Aid στη Θεσσαλονίκη
Η εταιρεία διοργανώνει αντίστοιχες εκδηλώσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα και στην Αθήνα
STOP από 20 μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες στο ChatGPT
Φοβούνται διαρροή κρίσιμων δεδομένων στους ανταγωνιστές τους
Αnalytica 2024: Δύο ελληνικές εταιρείες στην κορυφαία Διεθνή Έκθεση
Η μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση για την εργαστηριακή τεχνολογία, ανάλυση και βιοτεχνολογία στην Ευρώπη