Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Συνεχίζονται τα προβλήματα του ΦΣΘ με το Ταμείο Στρατού Ξηράς

1/7/2022 4:38:43 πμ
Για άλλη μία φορά ο Σύλλογος αναστέλλει την επί πιστώσει χορήγηση φαρμάκων στους ασφαλισμένους
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Το Δ.Σ. του Φ.Σ. Θεσσαλονίκης, σε έκτακτη διαδικτυακή συνεδρίασή του στις 29 Ιουνίου 2022, αποφάσισε να προχωρήσει σε επΆ αόριστον αναστολή της επί πιστώσει χορήγησης φαρμάκων στους ασφαλισμένους του Ταμείου Στρατού Ξηράς από την 1η Ιουλίου 2022.

Αιτία παραμένει η απαράδεκτη συνέχιση περικοπών άυλων συνταγών άμεσα ασφαλισμένων του Ταμείου που έχουν εκτελεστεί στα φαρμακεία και είναι γραμμένες από ιδιώτη ιατρό. 

Παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις του Συλλόγου ότι ο φαρμακοποιός δεν έχει τη δυνατότητα να ελέγξει πριν από την εκτέλεσή της εάν η άυλη συνταγή έχει γραφτεί από στρατιωτικό ιατρό, το Ταμείο δεν προχώρησε σε καμία ενέργεια επίλυσης του προβλήματος.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Για την πληρωμή εισφορών
Η Σοφία Κλοκώνη αναλύει τους λόγους να το επιλέξετε






Σχετικά άρθρα

Τι να προσέξετε πριν από την επόμενη εκπτωτική ενέργεια στο φαρμακείο
Γράφει ο Γιάννης Δατσέρης, founder και managing director της prais.ai
ΕΜΑ: Σε έλλειψη τα φάρμακα με paliperidone palmitate
Λόγω προβλημάτων παραγωγής από τη Pharmathen International
ΠΦΣ: 14 εκατ. ευρώ χρωστάει η κυβέρνηση στα φαρμακεία
Για το εθνικό πρόγραμμα κατά της παχυσαρκίας