Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Συνεχίζεται το σήριαλ με τις πληρωμές των colon test

12/3/2025 3:46:03 μμ
Ο πρόεδρος του ΠΦΣ σε καθημερινή επικοινωνία με την ΗΔΙΚΑ
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η εξόφληση των φαρμακοποιών για τη συμμετοχή τους στη δράση πρόληψης κατά του καρκίνου του παχέος εντέρου δεν ολοκληρώθηκε τελικά χθες 11/03, όπως είχε διαβεβαίωσει η ΗΔΙΚΑ τον πρόεδρο του ΠΦΣ Απ. Βαλτά.


Διαπιστώθηκε, όπως αναφέρει σημερινή ενημέρωση από τον ΠΦΣ, ότι κατατέθηκαν τα χρήματα για τις διαθέσεις τεστ και καταχωρήσεις αποτελεσμάτων του Ιανουαρίου, ωστόσο δεν αποπληρώθηκαν οι φαρμακοποιοί για δικαιώματα από το 2024.


Ο Απ. Βαλτάς επικοινώνησε ξανά με την ΗΔΙΚΑ, και αυτή τη φορά με τη διοικήτρια Νίκη Τσούμα, και ζήτησε απαντήσεις για την αδυναμία πληρωμής των συγκεκριμένων φαρμακοποιών. Περισσότερες πληροφορίες από την υπηρεσία αναμένονται αύριο, με τον ΠΦΣ να τονίζει ότι θα πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ενωμένοι απέναντι στον καρκίνο του μαστού
Διευρύνονται οι εμβολιασμοί και τo point-of-care testing






Σχετικά άρθρα

Φινλανδία: Το κοινό θέλει περισσότερες υπηρεσίες στα φαρμακεία
Και πιστεύει ότι τα αυτά πρέπει να ανήκουν στους φαρμακοποιούς
Κόντρα ΠΦΣ-ΦΣΑ με φόντο το ιδιοκτησιακό
Πώς ερμηνεύουν οι δύο πλευρές τη διευκρινιστική εγκύκλιο
Στις 10 και 11 Οκτωβρίου το PHARMA point 2026 ανοίγει τις πύλες του στη Θεσσαλονίκη
Από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης