Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Συναυλία της Pfizer Hellas Band στo Κατάστημα Κράτησης Γυναικών στον Ελεώνα Θήβας

15/3/2024 2:14:46 πμ
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας γιόρτασε η Pfizer Hellas Band, η ερασιτεχνική εθελοντική ορχήστρα των εργαζόμενων της Pfizer Hellas, για μία ακόμα φορά στο Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Ελεώνα στη Θήβα.


Η φετινή συναυλία συνέπεσε με την εκεί παρουσία του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Ανδρέα Νικολακόπουλου, ο οποίος συνεχάρη την μπάντα για το έργο της και παρακολούθησε μέρος της συναυλίας. Πρόκειται για την 5η συναυλία της Pfizer Hellas Band στο Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Ελεώνα Θήβας, ενώ και με αυτήν την αφορμή η Pfizer Hellas Band προσέφερε ψυχαγωγία και ένα ευχάριστο διάλειμμα στην καθημερινότητα των γυναικών που εκτίουν εκεί την ποινή τους. 


Ο Νίκος Χατζηνικολάου, Μέλος του Δ.Σ. της Pfizer Hellas, εμπνευστής και μέλος της Pfizer Hellas Band, ανέφερε σχετικά: «Έχει γίνει πλέον παράδοση να γιορτάζουμε στο Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Ελεώνα στη Θήβα αυτήν την ημερομηνία ορόσημο, τιμώντας ταυτόχρονα την ημέρα της Γυναίκας με γυναίκες που διανύουν μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής τους. Η υποδοχή προς την μπάντα μας τόσο από τη διοίκηση όσο και από τις γυναίκες που εκτίουν τη ποινή τους εκεί είναι ιδιαίτερα συγκινητική και επιβεβαιώνει αυτό που η Pfizer Hellas Band όρισε από την αρχή ως στόχο και αποστολή της, να προσφέρει χαρά και ψυχαγωγία σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί






Σχετικά άρθρα

Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί
Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών