Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


Συμμετοχή της Power Health στη Διεθνή Έκθεση Υγείας "Arab Health"

26/2/2018 2:56:57 μμ
Πρόκειται για σημαντική έκθεση διεθνούς εμβέλειας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


 Με την εξωστρέφεια να αποτελεί έναν από τους βασικούς άξονες ανάπτυξής της, η Power Health επενδύει στον τομέα των εξαγωγών συμμετέχοντας σε σημαντικές εκθέσεις διεθνούς εμβέλειας.


Στο πλαίσιο αυτό, η Power Health έδωσε δυναμικό παρών στην έκθεση «Arab Health», η οποία αποτελεί κορυφαίο παγκόσμιο επιχειρηματικό γεγονός στον κλάδο της Υγείας και πραγματοποιήθηκε στο Dubai, από τις 29 Ιανουαρίου έως 1 Φεβρουαρίου 2018.

Η συγκεκριμένη έκθεση αφορά τη μεγαλύτερη συγκέντρωση επαγγελματιών και εταιρειών, τεχνολογιών, προϊόντων και υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης στην περιοχή MENA (Middle East & North Africa).



Η έκθεση φιλοξένησε πάνω από 4.000 εκθέτες από 150 χώρες προσελκύοντας περισσότερους από 100.000 επισκέπτες οι οποίοι ενημερώθηκαν πάνω στις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την υγεία και το ευ ζην, σε συμπληρώματα διατροφής, τεχνολογικό εξοπλισμό, καθώς και τεχνικές αιχμής.

Το περίπτερο της Power Health προσέλκυσε το ενδιαφέρον των επισκεπτών, οι οποίοι ενημερώθηκαν από τον Διομήδη Θεοχαρόπουλο, Export Manager και την Πηγή Αθανασίου, Scientific Affairs Manager, για τα προϊόντα της εταιρείας, καθώς και για τη δυνατότητα επίτευξης συνεργασίας.




Πόλος έλξης αποτέλεσε η ελληνική καινοτομία σε συμπληρώματα διατροφής με συνθέσεις που περιέχουν αμιγώς ελληνικά συστατικά που κέρδισαν τις εντυπώσεις και κέντρισε το ενδιαφέρον εταιρειών και εκπροσώπων.


Στο επίκεντρο βρέθηκε το Oliviotic, χάρη στο εκχύλισμα από τα φύλλα της ελιάς που περιέχει ως βασικό συστατικό για τις ευεργετικές ιδιότητές του στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού. Αίσθηση έκανε η παγκοσμίως αναγνωρισμένη Μαστίχα Χίου που αξιοποιείται ιδανικά στα αναβράζοντα δισκία ΜΑΣΤΙΧΑ ΧΙΟΥ και MΑΣΤΙΧΑ ΧΙΟΥ extra για τις στομαχικές διαταραχές και την ενισχυμένη φροντίδα του πεπτικού αντίστοιχα, καθώς και στα προϊόντα στοματικής υγιεινής, MASTIDENT. Τα πολύτιμα οφέλη της μεσογειακής διατροφής "συγκεντρωμένα"? σε ένα μοναδικό συμπλήρωμα διατροφής, το Mediterranean Formula 22 αποτέλεσε ένα ακόμα πλεονέκτημα στη γκάμα της Power Health. Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η ζήτηση αδυνατιστικών προϊόντων όπως το Citruslim με το Sinetrol® Xpur, από εκχύλισμα εσπεριδοειδών, αλλά και το ελληνικό φραγκόσυκο στο 7Days Water Shape Program, αποδεικνύοντας ότι η επιθυμία για μία όμορφη εμφάνιση δεν έχει σύνορα.


Η Power Health με την ονομασία Power of Nature στο εξωτερικό, αποτελεί την πρέσβειρα της ελληνικής φύσης μέσα από τα προϊόντα της, επενδύει στην εξωστρέφεια αντιπροσωπεύοντας επάξια την ελληνική επιχειρηματικότητα και την καινοτομία ταξιδεύοντας το φαρμακείο της φύσης στα φαρμακεία του κόσμου.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Αιχμές για λανθασμένες προτεραιότητες του υπ. Υγείας από τον βουλευτή Παύλο Πολάκη






Σχετικά άρθρα

Για καλύτερη διάθεση & ευεξία… Mindzen!
Κυκλοφορεί από τη Medem
Vichy: Νέο Pureté Thermale Cleansing Gel για ολοκληρωμένο καθαρισμό και ντεμακιγιάζ
Με ηφαιστειακό νερό, νιασιναμίδη και γλυκερίνη