Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


Συμμετοχή της φαρμακευτικής εταιρείας Bradex στην έκθεση «HELLAS PHARM»

12/3/2018 3:47:55 μμ
Παρουσιάστηκαν τα νέα καινοτόμα προϊόντα της εταιρείας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η εταιρεία Bradex, του ομίλου DEMO ΑΒΕΕ, συμμετείχε στη φαρμακευτική έκθεση Hellas Pharm, που πραγματοποιήθηκε στο HELLEXPO Μαρούσι, από τις 10 έως τις 11 Μαρτίου 2018.

Στόχος της εταιρείας ήταν για μια ακόμη φορά να ενημερώσει τους φαρμακοποιούς για τη δραστηριοποίηση της στον χώρο του φαρμακείου και του ευρύτερου consumer healthcare.


Τα καινοτόμα προϊόντα της εταιρείας όπως το Bradesept, στείρο διάλυμα έκπλυσης πληγών, το επουλωτικό προϊόν Βiosilver, το gel κρυοθεραπείας Myogel, τα ενεργοσυνεκτικά επιδεσμικά προϊόντα Elastus, αλλά και το νέο πρωτοποριακό προϊόν Iviprosil σε μορφή διασπειρόμενων ταινιών με εκχύλισμα φύλλων κισσού για τον παραγωγικό βήχα, έτυχαν ευρύτερης αποδοχής και ενδιαφέροντος από όλους τους φαρμακοποιούς που ενημερώθηκαν διεξοδικά από τους συνεργάτες της εταιρείας.


«Όραμα της Bradex είναι να είναι δίπλα στον Έλληνα γιατρό και φαρμακοποιό με ποιοτικές και αποτελεσματικές λύσεις», τονίζουν οι υπεύθυνοι της εταιρείας.

Λίγα λόγια για την Bradex

H εταιρεία Bradex ανήκει στον όμιλο DEMO και μια είναι ελληνική εταιρία η οποία ξεκίνησε την λειτουργία της με αντικείμενο την παραγωγή και προώθηση φαρμακευτικών σκευασμάτων και ιατροτεχνολογικών προϊόντων στην ελληνική αγορά. H εταιρεία επενδύει σε γενόσημα φάρμακα και ιατροτεχνολογικά προϊόντα και δραστηριοποιείτε σε 3 άξονες: στο νοσοκομείο, στον ιδιωτικό τομέα - ΕΟΠΥΥ και στο Home care αλλά και στο φαρμακείο. Η Bradex διαθέτει νοσοκομειακά σκευάσματα ( πολυβιταμινούχα, σκευάσματα αναισθησίας) και επεκτείνει τη γκάμα της με μια πλήρη σειρά ιατροτεχνολογικών προϊόντων και με καινοτόμες σειρές προϊόντων στην αγορά των ιδιωτικών φαρμακείων.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

23/4/2024 7:15:07 πμPharmasept Hygienic Shower Cream
Νέο κρεμώδες αφρόλουτρο εντατικής ενυδάτωσης & θρέψης
Ομιλία του προέδρου του Φ.Σ. Αττικής στο Hellas PHARM 2024






Σχετικά άρθρα

Pharmasept Hygienic Shower Cream
23/4/2024 7:15:07 πμPharmasept Hygienic Shower Cream
Νέο κρεμώδες αφρόλουτρο εντατικής ενυδάτωσης & θρέψης
Η Vichy και το ελληνικό brand Nidodileda υποδέχονται το καλοκαίρι 2024
Με ένα μοναδικό summer pouch και την αντηλιακή σειρά Capital Soleil
Για καλύτερη διάθεση & ευεξία… Mindzen!
Κυκλοφορεί από τη Medem