Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Symbiolact: Συμπλήρωμα διατροφής επικίνδυνο για αλλεργικούς

7/9/2009
Ανακοίνωση του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.)
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.) ανακοινώνει ότι σύμφωνα με ενημέρωση των ισπανικών αρμόδιων αρχών, το συμπλήρωμα διατροφής «Symbiolact» της εταιρείας SYMBIOLPHARM GMBH, το οποίο κυκλοφορεί στην ισπανική αγορά, βρέθηκε να περιέχει ίχνη πρωτεϊνών γάλακτος, χωρίς αυτό να αναγράφεται στη συσκευασία του προϊόντος.

 

Τίθεται, επομένως, σε κίνδυνο η υγεία των καταναλωτών που μπορεί να είναι αλλεργικοί στις ουσίες αυτές.

Αν και δεν έχει διαπιστωθεί στη χώρα μας η διάθεση του συγκεκριμένου προϊόντος, εφιστάται η προσοχή των καταναλωτών, ώστε σε περίπτωση που έρθει στην κατοχή τους προϊόν με τα ανωτέρω χαρακτηριστικά, να μην το χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον Ε.Ο.Φ.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Λόγω του τρόπου διάθεσης του φαρμάκου με γοναδοτροπίνη αλφα
Αφορούν το Luxurious SunCare Sun Protection Drops SPF50+ και το The Skin Pharmacist Caffeine Eye Serum






Σχετικά άρθρα

Απειλές για μηνύσεις «στέλνει» ο ΠΦΣ στη Merck
Λόγω του τρόπου διάθεσης του φαρμάκου με γοναδοτροπίνη αλφα
Φ.Σ. Ηρακλείου & Ρεθύμνου: Σχεδιάζουν κοινές δράσεις με συλλόγους ασθενών
Θα ξεκινήσουν με την ορθή διαχείριση των οικιακών φαρμάκων
Ντροπή για τη χώρα οι ελλείψεις φαρμάκων στις τουριστικές περιοχές
Ειδική διαχείριση ζητά ο Κ. Βαρδιάμπασης
Δωρεάν εφαρμογή για τα εφημερεύοντα φαρμακεία
Δημιουργήθηκε από τον Δήμο Πεντέλης