Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Συλλήψεις για τη δολοφονία του φαρμακοποιού στου Ρέντη

16/11/2012
Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του αδικοχαμένου Σπύρου Πουκαμισά.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του φαρμακοποιού Σπύρου Πουκαμισά που διαπράχθηκε στην περιοχή του Ρέντη τον περασμένο Ιούνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν συλληφθεί πέντε άτομα και αναζητείται ένα ακόμη. Πρόκειται για τρεις Έλληνες και τρεις αλλοδαπούς, αλβανικής υπηκοότητας.


Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της 13ης Ιουνίου στη συμβολή των οδών Π. Νικολαΐδη και Περικλέους, όταν ο 54χρονος φαρμακοποιός έπεσε νεκρός από πυρά πυροβόλου όπλου. Είχε δεχθεί επίθεση από ληστές και όταν αντιστάθηκε τον πυροβόλησαν και του αφαίρεσαν μία τσάντα με χρήματα.


Το θύμα ήταν μέλος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πειραιά και πατέρας δύο παιδιών. Από την πρώτη στιγμή αποκλείστηκε το ενδεχόμενο προσωπικών διαφορών με τους δράστες.


Η ΕΛ.ΑΣ. θα προβεί σε ανακοινώσεις σχετικά με την υπόθεση αργότερα μέσα στην ημέρα.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Από κλινικές υπηρεσίες που δεν πραγματοποίησαν
Στελέχη του κλάδου σχολιάζουν τις κυβερνητικές δηλώσεις στη ΔΕΘ






Σχετικά άρθρα

Αγγλία: 71 εκατ. λίρες «έχασαν» τα κοινοτικά φαρμακεία
Από κλινικές υπηρεσίες που δεν πραγματοποίησαν
'Aμεσες τροποποιήσεις στα μηχανογραφικά προγράμματα φαρμακείων ζητά το ΤΕΑΠΑΣΑ
Διαφορετικά δεν θα αποδέχεται τις συνταγές
FIP: Ζητά επενδύσεις και υποστήριξη στα κοινοτικά φαρμακεία
Προκειμένου οι φαρμακοποιοί να προάγουν την αυτοφροντίδα
Φ.Σ. Αττικής: Ζητά άμεση επίλυση των προβλημάτων στις πλατφόρμες ΚΜΕΣ, eΔΑΠΥ και ΚΕΔ
Αίτημα προς τη Θ. Καρποδίνη και τα συναρμόδια υπουργεία