Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

10/5/2010
Τρίτη 11/5 στις 12:00, σε Σύνταγμα και Λευκό Πύργο
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθούν αύριο Τρίτη 11 Μαΐου 2010 από τα μέλη των Φαρμακευτικών Συλλόγων Αττικής και Θεσσαλονίκης/Β.Ελλάδας, αντίστοιχα, την ίδια ώρα και στις δύο πόλεις, στις 12:00 το μεσημέρι.

 

Τα ΔΣ των Συλλόγων με ανακοινώσεις τους καλούν τα μέλη τους σε μαζική προσέλευση στις συγκεντρώσεις, που θα λάβουν χώρα για τη μεν Αθήνα μπροστά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα, για τη δε Θεσσαλονίκη μπροστα στον Λευκό Πύργο.

 

Οι προγραμματισμένες για αύριο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας εντάσσονται στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων των φαρμακοποιών απέναντι στα σχέδια της κυβέρνησης για άνοιγμα του επαγγέλματος και μείωση του ποσοστού κέρδους και θα πραγματοποιηθούν παράλληλα με τη 48ωρη πανελλαδική απεργία των φαρμακείων (Δευτέρα 10/5 & Τρίτη 11/5), στην οποία συμμετέχει το σύνολο των Φαρμακευτικών Συλλόγων της χώρας.

 

 

Η σχετική ανακοίνωση του Φ.Σ. Θεσσαλονίκης αναφέρει τα εξής:

 

«ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 11 ΜΑΙΟΥ ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ, ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ.

 

Η ΠΟΡΕΙΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΘΕΙ Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Το 40% αυτών επιβεβαιώνει τα αποτελέσματα με επαγγελματία υγείας






Σχετικά άρθρα

Οι αρχαιρεσίες του ΠΦΣ στις 28 Ιουνίου
Έως τις 26/05 οι δηλώσεις υποψηφίων και συνδυασμών
'Αδ. Γεωργιάδης: Μεγάλη η κίνηση των ΦΥΚ και στα φαρμακεία
Για σχέδιο βελτίωσης της εξυπηρέτησης των ασθενών μίλησε η Θ. Καρποδίνη
Φ.Σ. Πειραιά: 13 φαρμακεία ανήκουν κατά 99% σε μη φαρμακοποιούς
Η διοίκηση δηλώνει έτοιμη να υπερασπιστεί το επάγγελμα
Γαλλία: Οι φαρμακοποιοί διεκδικούν επέκταση των υπηρεσιών
Και προτείνουν λύσεις για την καταπολέμηση της σπατάλης στο σύστημα υγείας