Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


SYFALearning: Επιτυχημένο το σεμινάριο για τη φροντίδα των ματιών

21/3/2025 5:15:13 μμ
Πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία Théa Pharma Hellas
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο SYFALearning με θέμα: «Η φροντίδα των ματιών στο σύγχρονο φαρμακείο», το οποίο διοργάνωσε ο Όμιλος Επιχειρήσεων ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τη Théa Pharma Hellas. Η εκδήλωση έλαβε χώρα τη Δευτέρα 17 Μαρτίου 2025, στο ξενοδοχείο Makedonia Palace και συγκέντρωσε πλήθος φαρμακοποιών, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τις τελευταίες εξελίξεις στη φροντίδα της οφθαλμικής υγείας.


Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισαν η αντιπρόεδρος του ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης, Μαρία Μυρωνίδου, ο πρόεδρος Γεώργιος-Κωνσταντίνος Κιοσές και ο Country Manager της Théa Κωνσταντίνος Λαλάκης, ενώ τις επιστημονικές παρουσιάσεις ανέλαβαν ο καθηγητής Οφθαλμολογίας ΑΠΘ, Κωνσταντίνος Μπομπορίδης και ο επίκουρος καθηγητής Οφθαλμολογίας ΑΠΘ, 'Αρης Τζαμάλης. Τέλος, η Ιωάννα Λάβδα, στέλεχος του εμπορικού τμήματος της Théa, παρουσίασε τις καινοτομίες και τις λύσεις που προσφέρει η εταιρεία για την ολοκληρωμένη φροντίδα της οφθαλμικής υγείας. 

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με επίσημο δείπνο.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Και είναι έτοιμος να υποστηρίξει τη διάθεση των ΦΥΚ, σύμφωνα με τον πρόεδρο






Σχετικά άρθρα

Φαρμασέρβ-Λίλλυ: Εγκαινιάζει μια νέα προσέγγιση στην παχυσαρκία
Με την καμπάνια «Δεν φταις εσύ. Η παχυσαρκία είναι χρόνια νόσος. Μίλα με τον γιατρό σου»
Servier Hellas: Νέα εκπαιδευτική πλατφόρμα για βελτιωμένη θεραπευτική αγωγή
Το akolouthotinagogi.gr απευθύνεται σε ασθενείς με χρόνια νοσήματα
Novo Nordisk: Διοργανώνει το πρώτο WeightTalk Media Summit στο Λονδίνο
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παχυσαρκίας
Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Innovis Pharma από τη PharmaPath
Δημιουργείται ένας νέος ελληνικός όμιλος φαρμάκων