Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Supplement Awards 2024

18/4/2024 2:42:20 πμ
Διοργανώνονται για 4η συνεχόμενη χρονιά από την BOUSSIAS events
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Τα Supplement Awards 2024 διοργανώνονται για 4η συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα από τη BOUSSIAS events με σκοπό να επιβραβεύσουν την καινοτομία στα συμπληρώματα διατροφής, τις πρακτικές, τις υπηρεσίες, τις ενέργειες Marketing και ταυτόχρονα να προβάλλουν την επιστημονική εγκυρότητα των προϊόντων διατροφής και υγείας με στόχο την ασφάλεια αλλά και ποιοτική επιλογή των καταναλωτών. 


H Δρ. Ρενάτα Μίχα, Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των Supplement Awards 2024, Ιδρύτρια του Food For Health (https://foodforhealth.gr/), Κλινική Διαιτολόγος/ Διατροφολόγος, Αν. Καθηγήτρια Διατροφής του Ανθρώπου στο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και στο Πανεπιστήμιο Tufts της Αμερικής, επισημαίνει: «H διοργάνωση των βραβείων σηματοδοτεί μια εποχή που η σημασία της υγείας και της ευεξίας έχει ενισχυθεί στη συνείδηση του κοινού περισσότερο από ποτέ. Η αναγνώριση της αριστείας στον τομέα των συμπληρωμάτων διατροφής είναι κλειδί για τη δημιουργία ολοένα και πιο αποτελεσματικών προϊόντων, για να ωφελείται ο καταναλωτής και μακροπρόθεσμα η δημόσια υγεία. Ο ρόλος της Κριτικής Επιτροπής, που απαρτίζεται από εξαίρετους επιστήμονες, είναι να διασφαλίσει ότι κάθε βραβευμένο προϊόν ανταποκρίνεται σε υψηλά πρότυπα ποιότητας. Τα Supplement Awards αναμένεται να προσελκύσουν πλήθος συμμετεχόντων από όλο το φάσμα του κλάδου».


Ο θεσμός των βραβείων, καθώς και η τελετή απονομής θα έχουν έντονη προβολή και δημοσιογραφική κάλυψη από τους χορηγούς επικοινωνίας σε ημερήσιες εφημερίδες, περιοδικά, online καμπάνιες, όλα τα μέσα της BOUSSIAS events, καθώς και στο εξατομικευμένο website. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν όλες τις σχετικές πληροφορίες στο www.supplementawards.gr και να υποβάλουν τις υποψηφιότητές τους έως τις 10 Μαΐου 2024.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

27/5/2024 2:31:09 πμBest in Pharmacy Awards 2024
Πρόεδρος της Επιτροπής Αξιολόγησης ο Παναγιώτης Μαράκος, Καθηγητής ΕΚΠΑ
Εκδήλωση με αφορμή το λανσάρισμα του νέου συμπληρώματος διατροφής almora PLUS® ENERGY της ELPEN


Σχετικά άρθρα

Plac Control: Χορηγός στις εκδηλώσεις «Βιώσιμη Οδοντιατρική - Κάνοντας τη διαφορά»
Για τη μετάβαση σε μια σύγχρονη, ποιοτική και «πράσινη» οδοντιατρική περίθαλψη
Β. Μπιρλιράκης: «Τεράστια η τεχνογνωσία που λάβαμε από τους ιταλικούς συνεταιρισμούς»
Ο πρόεδρος της ΟΣΦΕ και δεκάδες μέλη της επισκέφτηκαν τη γειτονική χώρα
Σταματά η κυκλοφορία του φαρμάκου βαρδεναφίλης
Η απόφαση ισχύει για όλη την Ευρώπη και σχετίζεται με εμπορικούς λόγους
ΣΥ.ΦΑ.ΝΟ.Π.ΠΕ.: Ξεκινά επετειακή καμπάνια για τα 30 του χρόνια
Σε συνεργασία με την εταιρεία Golden Dust