Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Στροφή στην καινοτομία για το PHARMA point 2023

16/10/2023 8:33:47 μμ
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 21-22 Οκτωβρίου
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Στροφή στην καινοτομία κάνει το φετινό PHARMA point 2023, το μεγαλύτερο φαρμακευτικό συνέδριο-έκθεση της Βόρειας Ελλάδας, που διοργανώνει ο Φ.Σ. Θεσσαλονίκης και πλέον έχει καταστεί θεσμός στα φαρμακευτικά δρώμενα της χώρας. Θα πραγματοποιηθεί στις 21 και 22 Οκτωβρίου 2023, στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης», στη Θεσσαλονίκη και τελεί υπό την αιγίδα των Τμημάτων Φαρμακευτικής ΑΠΘ, ΕΚΠΑ και Πανεπιστημίου Πατρών καθώς και του ΠΦΣ.


Η επίσημη τελετή έναρξης θα γίνει με ομιλία από τον πρόεδρο του Συλλόγου Διονύσιο Ευγενίδη, το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, στις 19:30. Το «παρών» θα δώσουν εκπρόσωποι της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας, στελέχη φαρμακευτικών επιχειρήσεων, εκπρόσωποι φορέων της φαρμακευτικής αγοράς, φαρμακοποιοί, βοηθοί φαρμακείου και φοιτητές Φαρμακευτικής. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα γίνει βράβευση των φοιτητών που εισήχθησαν με την καλύτερη βαθμολογία στο Τμήμα Φαρμακευτικής του ΑΠΘ το 2023 από το ΓΕΛ και το ΕΠΑΛ και απονομή υποτροφιών από τον ΦΣΘ σε παιδιά φαρμακοποιών που εισήχθησαν σε ΑΕΙ, ενώ θα τιμηθούν οι φαρμακοποιοί που συνταξιοδοτήθηκαν το 2022.


Το πρόγραμμα του συνεδρίου έχει εμπλουτιστεί με θέματα που αφορούν τις ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις τόσο στον ευρύτερο χώρο της υγείας όσο και ειδικότερα στο χώρο του φαρμάκου.

Παράλληλα με το συνέδριο θα λειτουργήσει και έκθεση στην οποία συμμετέχουν φαρμακευτικές εταιρείες, εταιρείες καλλυντικών και συμπληρωμάτων διατροφής και γενικότερα εταιρείες που απευθύνονται στα φαρμακεία.


Πληροφορίες: pharmapoint.gr

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η εταιρεία διοργανώνει αντίστοιχες εκδηλώσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα και στην Αθήνα
Η μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση για την εργαστηριακή τεχνολογία, ανάλυση και βιοτεχνολογία στην Ευρώπη






Σχετικά άρθρα

ΠΦΣ: Κατηγορεί τον υπουργό Οικονομικών ότι ευνοεί τράπεζες και funds
Και ζητά να ενταχθούν τα φαρμακεία στη νέα ρύθμιση για τα POS
Σε 56 χώρες επιτρέπεται ο εμβολιασμός στα φαρμακεία
Σύμφωνα με τα πρόσφατα δεδομένα της Διεθνούς Φαρμακευτικής Ομοσπονδίας (FIP)