Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Στρατηγική συνεργασία LEO Pharma Hellas – BioAxess

30/1/2023 8:59:59 μμ
Για την ενίσχυση της προώθησης καταξιωμένων φαρμάκων κλινικής Δερματολογίας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Βασικός άξονας της στρατηγικής συνεργασίας των δύο εταιρειών αποτελεί η ενίσχυση της προώθησης, από τη εταιρεία BioAxess, καταξιωμένων φαρμακευτικών προϊόντων της LEO Pharma Hellas στο ευρύτερο φάσμα των επιστημόνων υγείας για τη θεραπεία διαφόρων τύπων εκζέματος, μυκητιασικών και βακτηριακών λοιμώξεων του δέρματος, ακμής και ροδόχρου ακμής και ατοπικής δερματίτιδας, όπως παιδίατροι και φαρμακοποιοί.

Ο Γενικός Διευθυντής της LEO Pharma Hellas Νίκος Ραγκούσης αναφερόμενος στην συμφωνία της συνεργασίας δήλωσε: «Η LEO Pharma Hellas έχει αναλάβει τη δέσμευση να παρέχει κορυφαίες θεραπευτικές λύσεις στον τομέα της κλινικής Δερματολογίας, προσπαθώντας να βοηθήσει τους ασθενείς με δερματολογικές παθήσεις να αποκτήσουν υγιές δέρμα. Διατηρώντας το υψηλό επιστημονικό επίπεδο ενημέρωσης και επικοινωνίας, η συνεργασία αυτή ενισχύει την ήδη δυναμική παρουσία της εταιρείας μας στον τομέα της Κλινικής Δερματολογίας με κορυφαία προϊόντα».

«Η εμπιστοσύνη που μας έδειξε η LEO Pharma είναι τιμή για εμάς. Στο πλαίσιο της στρατηγικής μας δέσμευσης να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες προώθησης φαρμακευτικών προϊόντων, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που εμπλουτίσαμε το χαρτοφυλάκιό μας με τόσο σημαντικά προϊόντα. Παραμένοντας πάντα πιστοί στις αξίες μας, συνεχίζουμε να επενδύουμε σε ανθρώπινο δυναμικό και υποδομές, έτσι ώστε να είμαστε η πρώτη επιλογή των κορυφαίων εταιρειών στον κόσμο για την προώθηση των προϊόντων τους και να αποτελούμε εταιρεία-πρότυπο για τη συνεισφορά μας στην κοινωνία και το περιβάλλον», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της BioAxess, Παντελής Αχιλιάς.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρονών παρουσίας και συνολικής προσφοράς
Η εταιρεία επικοινώνησε τις μεγάλες αλλαγές που έχει υλοποιήσει στα προϊόντα της






Σχετικά άρθρα

Η ελληνική φαρμακοβιομηχανία ατμομηχανή επενδύσεων και καινοτομίας
Αναδείχθηκε σε συζήτηση κατά τη διάρκεια του 9ου Delphi Economic Forum
ΠΡΟΣΥΦΛΑ: Δωρεά σε σχολικές μονάδες της Θεσσαλίας σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ
Και συμμετοχή στο 2ο Run for Autism της Λάρισας
Supplement Awards 2024
18/4/2024 2:42:20 πμSupplement Awards 2024
Διοργανώνονται για 4η συνεχόμενη χρονιά από την BOUSSIAS events