Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Στις 27 Νοεμβρίου οι αρχαιρεσίες του Φ.Σ. Αττικής

21/9/2022 11:47:06 μμ
Στις 13 του ίδιου μήνα για τον Φ.Σ. Έβρου
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Οι αρχαιρεσίες στον Φαρμακευτικό Σύλλογο Αττικής θα πραγματοποιηθούν στις 27 Νοεμβρίου 2022, ημέρα Κυριακή, στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens (Μεγ. Αλεξάνδρου 2 10437 Αθήνα). 

Η διαδικασία θα διαρκέσει από τις 8 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα και είναι υποχρεωτική για τα μέλη του Συλλόγου. Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, «εκείνοι που δεν θα ψηφίσουν θα διωχθούν πειθαρχικά βάσει του Ν.3601/28». 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν την υποψηφιότητά τους το αργότερο έως στις 27 Οκτωβρίου, στις 15:00. Θα τυπωθούν δύο ειδών ψηφοδέλτια, το ένα θα περιλαμβάνει τους υποψηφίους για το Διοικητικό και το Πειθαρχικό Συμβούλιο και το άλλο τους υποψήφιους αντιπροσώπους για τον ΠΦΣ. Κάθε συνδυασμός θα περιλαμβάνει εννέα υποψηφίους για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΦΣΑ, τρία τακτικά και τρία αναπληρωματικά μέλη για το Πειθαρχικό Συμβούλιο καθώς και 23 τακτικούς και 23 αναπληρωματικούς αντιπροσώπους στον ΠΦΣ. Κάθε μέλος θα βάζει ένα σταυρό προτίμησης σε κάθε ενότητα υποψηφίων.

Εκλογές για τον Φ.Σ. Έβρου στις 13 Νοεμβρίου 2022

Οι αρχαιρεσίες για τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Έβρου προκηρύσσονται την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022 για την εκλογή 9 μελών για το Δ.Σ., ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού μέλους για το Πειθαρχικό Συμβούλιο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης (εκλέγονται μέλη από συλλόγους Καβάλας, Δράμας και Έβρου). Επίσης εκλέγονται 3 τακτικοί και 3 αναπληρωματικοί αντιπρόσωποι στον ΠΦΣ. 
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν εγγράφως την υποψηφιότητά τους το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022 στις 15:00.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η θητεία του ξεκινά την 1η Σεπτεμβρίου 2023
Επιστολή προς τους Φ.Σ. Δωδεκανήσου, Κέρκυρας και Ευβοίας


Σχετικά άρθρα

Αναπτύχθηκε ρομπότ-φαρμακείο που λειτουργεί πλήρως αυτόνομα
Χορηγεί φάρμακα, ενώ επιτρέπει τη συμβουλευτική με τον φαρμακοποιό
30cm νερό & ατελείωτα στρώματα λάσπης στα φαρμακεία της Μαγνησίας
Ο Σύλλογος έχει ήδη ξεκινήσει την καταγραφή των προβλημάτων
ΠΦΣ: Θα στηρίξει και με δικά του κονδύλια τα πλημμυρισμένα φαρμακεία
Μεγάλες οι ανάγκες για εμβόλια και αντιβιοτικά για τους κατοίκους της Θεσσαλίας