Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

Servier Hellas: Μεταξύ των κορυφαίων εργοδοτών στην Ελλάδα και την Ευρώπη
Διακρίθηκε ως Top Employer Greece 2022 και Top Employer Europe 2022

Στιγμές χαράς στα παιδιά του Χατζηκυριάκειου προσέφερε η Μenarini Hellas

12/12/2018 3:28:56 μμ
Γνώρισαν από κοντά αγαπημένους τους παίκτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Με χαρούμενες φωνές, υποδέχθηκαν τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας τους τρεις παίκτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.: Γιώργο Πρίντεζη, Αλέξανδρο Βεζένκοφ, Ζακ ΛεΝτέι, τον Πρόεδρο και Δ/ντα Σύμβουλο της Menarini Hellas κ. Γεώργιο Συκιανάκη, καθώς και στελέχη της εταιρείας, κατά την επίσκεψή τους στο Ίδρυμα.


Η Menarini Hellas στηρίζει το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας, προσφέροντας οικονομική ενίσχυση για την κάλυψη αναγκών του Ιδρύματος. Στη γιορτή που διοργανώθηκε οι τρεις αθλητές μοίρασαν βιβλία στα παιδιά όλων των ηλικιών και εισέπραξαν πολλά χαμόγελα και ζεστές αγκαλιές.


Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Menarini Hellas, κ. Γεώργιος Συκιανάκης δήλωσε σχετικά: «Αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος που σε συνεργασία με τον Ολυμπιακό η Menarini Hellas, την οποία εκπροσωπώ, βρεθήκαμε στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα και προσφέραμε ευχάριστες στιγμές στα παιδιά». 

Απευθυνόμενος στα παιδιά ο κ. Συκιανάκης τους ευχήθηκε Καλές Γιορτές με Υγεία και Καλή Πρόοδο. «Να είστε καλοί μαθητές να διαβάζετε, ώστε να κατακτήσετε τη γνώση, σημαντικό εφόδιο στη ζωή σας αλλά και όχι μόνον. Να αγαπάτε την άθληση -και να ασχολείστε με τον αθλητισμό- γιατί είναι πολύ σημαντικό τόσο για τη σωματική όσο και για την ψυχική σας υγεία


Από την ΚΑΕ Ολυμπιακός ο Διευθυντής Marketing και Εμπορικής Ανάπτυξης κ. Νίκος Λεπενιώτης σχολίασε: «Είναι πολύ μεγάλη μας χαρά που βρισκόμαστε στο Χατζηκυριάκειο ίδρυμα Πειραιά μαζί με έναν από τους πιο σημαντικούς συνεργάτες και χορηγούς μας, την Menarini. Ήρθαμε να προσφέρουμε στιγμές χαράς στα παιδιά με τους αθλητές μας και να τους ευχηθούμε καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές. Είναι πολύ σημαντικό το έργο του ιδρύματος και όλων των ανθρώπων που συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια».


Η Menarini Hellas, μία από τις 10 μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες στην Ελλάδα, συμμετέχει στο Χορηγικό Πρόγραμμα της ΚΑΕ Ολυμπιακός ως επίσημος χορηγός.Διακρίνονται από αριστερά: Ελένη Γκουζιούτα, υπεύθυνη Τμήματος Επικοινωνίας και Δημοσίων Υποθέσεων Menarini Hellas | Σπύρος Μπόκιας, Business Unit Manager του τμήματος Consumer HealthCare | Nίκος Λεπενιώτης, Διευθυντής Marketing και Εμπορικής Ανάπτυξης ΚΑΕ Ολυμπιακός | Γεώργιος Συκιανάκης, Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος Μenarini Hellas | οι παίκτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός Αλέξανδρος Βεζένκοφ, Γιώργος Πρίντεζης, Ζακ ΛεΝτέι | Κίμων Σακκόπουλος, Brand Manager Δ/νση Μarketing KAE Ολυμπιακός | Πηνελόπη Λιόγρη, Senior Brand ManagerConsumer Health Care Division της Menarini Hellas.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Διακρίθηκε ως Top Employer Greece 2022 και Top Employer Europe 2022
Ανακαίνισε τους χώρους φιλοξενίας του Ιδρύματος


Σχετικά άρθρα

Servier Hellas: Μεταξύ των κορυφαίων εργοδοτών στην Ελλάδα και την Ευρώπη
Διακρίθηκε ως Top Employer Greece 2022 και Top Employer Europe 2022
Ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ δίπλα στο Ίδρυμα Χατζηκώνστα
Ανακαίνισε τους χώρους φιλοξενίας του Ιδρύματος
ISOPLUS: Ακόμη μία χρονιά δίπλα σε όσους είχαν ανάγκη
Με μια σειρά προγραμμάτων ΕΚΕ
Φαρμακευτική εταιρεία προσέλαβε την Jennifer Aniston
Για τις ανάγκες ενημερωτικής καμπάνιας για την αϋπνία