Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Υγεία & Επιστήμη

SOS για τους καρδιοπαθείς που ζουν στο Μάτι

31/7/2018 12:46:06 μμ
Η μόλυνση που άφησε η φωτιά μπορεί να τους σκοτώσει
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Με ανακοίνωσή της η Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Καρδιολόγων Ελλάδος (ΕΕΚΕ) προειδοποιεί ότι λόγω των καταστροφών από τις πυρκαγιές η μόλυνση του περιβάλλοντος είναι αυξημένη και οι καρδιοπαθείς, ιδίως οι πάσχοντες από στεφανιαία νόσο και καρδιακή ανεπάρκεια, έχουν αυξημένο κίνδυνο επιβάρυνσης από την εισπνοή του επιβεβαρυμμένου από την αιθάλη και τοξικές ουσίες αέρα.


Η Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Καρδιολόγων Ελλάδος συνιστά στους ασθενείς που κατοικούν στις περιοχές αυτές να συμβουλευτούν άμεσα τον θεράποντα ιατρό καρδιολόγο τους και καλεί την πολιτεία να μεριμνήσει για την διενέργεια και δημοσιοποίηση των κατάλληλων μετρήσεων του περιβάλλοντος, δίνοντας παράλληλα και τις κατάλληλες οδηγίες στους κατοίκους των πληγέντων περιοχών.

 

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Οι ασθενείς ζητούν από την J&J να καταθέσει Αίτηση 'Αδειας Βιολογικών Προϊό






Σχετικά άρθρα

UCB: Το bimekizumab στη ψωριασική αρθρίτιδα και την αξονική σπονδυλαρθρίτιδα
Έδειξε διαρκή αποτελεσματικότητα και έλεγχο της φλεγμονής
Mazdutide: Το νέο πολυαναμενόμενο φάρμακο για την παχυσαρκία
Είναι ο πρώτος στον κόσμο διπλός αγωνιστής GLP-1 και GCG
Νέα ελπιδοφόρα γονιδιακή θεραπεία για σπάνια οφθαλμική βλάβη
Οι ασθενείς ζητούν από την J&J να καταθέσει Αίτηση 'Αδειας Βιολογικών Προϊό
Νέα δεδομένα για τις μη μεταδοτικές παθήσεις από τον Π.Ο.Υ. Ευρώπης
Προκαλούν 1,8 εκατ. θανάτους και κοστίζουν 514 δισ. δολάρια τον χρόνο