Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


SOS εκπέμπει το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

22/12/2020 11:56:08 πμ
«Υιοθετήστε» ένα άγριο ζώο και εξασφαλίστε τη διατροφή του για έναν ολόκληρο χρόνο
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Εδώ και 20 χρόνια, το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο μας διδάσκει την αξία της βιοποικιλότητας και μεγαλώνει τις επόμενες γενιές των περιβαλλοντικά συνειδητοποιημένων πολιτών, φέρνοντάς μας, με σεβασμό, σε επαφή με την άγρια ζωή. Σήμερα, τα περισσότερα από 290 είδη άγριων ζώων που φιλοξενούνται στο Πάρκο, μας χρειάζονται. Οι έκτακτες συνθήκες που δημιούργησε το συνεχιζόμενο lockdown έχουν στερήσει το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο από τα αναγκαία έσοδα κάλυψης διατροφής και φροντίδας των ζώων, με τους εργαζόμενους να καταβάλουν, εθελοντικά, υπεράνθρωπες προσπάθειες για τη συντήρηση των πληθυσμών.


Στο πλαίσιο αυτό, το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο έχει ξεκινήσει εκστρατεία ευαισθητοποίησης, καλώντας τις επιχειρήσεις να υιοθετήσουν ένα άγριο ζώο της επιλογής τους και να εξασφαλίσουν έτσι την αναγκαία διατροφή του για ένα χρόνο. Κάθε εταιρεία που θα στηρίξει την προσπάθεια, θα έχει μια σειρά από οφέλη, όπως πακέτα εισιτηρίων προς εξαργύρωση με το άνοιγμα του Πάρκου, εμφάνιση σε υλικά επικοινωνίας κ.ά.


Είναι η σειρά μας να προσφέρουμε την αναγκαία βοήθεια στο Πάρκο, ώστε την επόμενη μέρα τα άγρια ζώα να είναι εκεί, υγιή και ακμαία για να υποδεχθούν οικογένειες και παιδιά σε ένα πολύτιμο ταξίδι εξοικείωσης με την άγρια ζωή.


Αξίζει να σημειωθεί ότι το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο έχει φιλοξενήσει μέχρι σήμερα πάνω από 5.000.000 επισκέπτες και έχει υλοποιήσει πάνω από 200 εκπαιδευτικά προγράμματα. Είναι μέλος σε σειρά διεθνών Οργανισμών (ΕΑΖΑ - European Association of Zoos and Aquaria, EAAM - European Association for Aquatic Mammals, IZE & CEC IUCN - International Zoo Educators Association IUCN Commission on Education and Communication).


Για να γίνει η εταιρεία σας υποστηρικτής αυτής της μεγάλης προσπάθειας επικοινωνήστε από τις 09.30-16.00 στο 210 6634724 ή στο aspa@atticapark.gr.


Η πρωτοβουλία αυτή είναι empowered by Boussias Communications.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Έχουν αναρτηθεί στην ηλεκτρονική διαβούλευση
Ανανεωμένο το πρόγραμμα υποστήριξης και συμβουλευτικής νεοφυών επιχειρήσεων






Σχετικά άρθρα

Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών
Curity Pharma: Ξεκινά την 1η υβριδική θερμοκηπιακή μονάδα για την καλλιέργεια φαρμακευτικής κάνναβης
Η επένδυση των 20 εκατ. ευρώ βρίσκεται στη ΒΙΠΕ Λάρισας σε ιδιόκτητη έκταση 68,000 τ.μ.
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας
Υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν
«MSD Gives back»
24/4/2024 12:47:30 πμ«MSD Gives back»
Οι εργαζόμενοί της υλοποίησαν 18 εθελοντικές δράσεις σε 6 μεγάλες ελληνικές πόλεις