Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Sobi: Ισχυρά έσοδα και σταθερές επιδόσεις το 3ο τρίμηνο του 2023

15/11/2023 9:25:25 μμ
Η οικονομική πρόβλεψη για το 2023 θα παραμείνει αμετάβλητη, σύμφωνα με την εταιρεία
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Sobi®/™ ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της έκθεσης για το τρίτο τρίμηνο του 2023. Σύμφωνα με αυτά, τα συνολικά έσοδα αυξήθηκαν κατά 29%, +23% σε σταθερές τιμές συναλλάγματος (CER), σε 5.168 εκατ. SEK (3.999).


Επίσης η οικονομική πρόβλεψη για το 2023 θα παραμείνει αμετάβλητη με τα έσοδα να αναμένεται να αυξηθούν κατά υψηλό μονοψήφιο ποσοστό σε CER και το προσαρμοσμένο περιθώριο EBITA να αναμένεται να φτάσει λίγο παραπάνω από το 30% των εσόδων.


«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την ανάπτυξη της Sobi κατά τη διάρκεια του τριμήνου. Τα έσοδα αυξήθηκαν για την Αιματολογία και την Ανοσολογία και το 89% αυτής της αύξησης υπαγορεύτηκε από τις νέες κυκλοφορίες των φαρμάκων μας, ειδικά στις ΗΠΑ και διεθνώς. Στην εξέλιξη αυτή συνέβαλε αποφασιστικά το pacritini, που προστέθηκε στο πλαίσιο της πρόσφατης απόκτησης της CTI BioPharma», δήλωσε ο Guido Oelkers, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Για τις αιμορραγικές διαταραχές
Μόνο το Mounjaro κατέγραψε 125% άνοδο






Σχετικά άρθρα

Viatris: Έγκριση από τον FDA για τη νέα θεραπεία της πρεσβυωπίας
Περιέχει phentolamine και είναι οφθαλμικό διάλυμα
Abbott: Δημιουργεί νέα εταιρεία με τα διατροφικά της προϊόντα
«Με πωλήσεις 8,5 δισ. δολάρια ετησίως θα γίνουμε ηγέτες στην αγορά», υποστηρίζει η εταιρεία
Nestlé: Ετοιμάζει νέα premium σειρά συμπληρωμάτων διατροφής Solgar
Αναμένεται να κυκλοφορήσει σε ΗΠΑ, Ευρώπη και Ασία
Το πρώτο 12ωρης δράσης φάρμακο για τον πόνο, τον πυρετό και τον βήχα κυκλοφορεί στις ΗΠΑ
Μετά από μια 10ετία έρευνας και ανάπτυξης από τη Reckitt