Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Σήμερα θα αποπληρωθούν και τα αναλώσιμα στα φαρμακεία

29/1/2014 9:43:20 πμ
Η μη καταβολή τους οφείλεται σε αλλαγές που έγιναν στο λογισμικό της διαχείρισης
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος



Δείτε τι αναφέρει η ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ για τις αποπληρωμές αναλώσιμων :


"Η πληρωμή του μηνός Οκτωβρίου του 2013 στους φαρμακοποιούς έγινε χθες (27/1)  από τον ΕΟΠΥΥ. Δεν αποπληρώθηκε, όμως, το κομμάτι των αναλώσιμων υλικών, ύψους 6 εκ. ευρώ, για όλη την Ελλάδα, σε σύνολο 174 εκ. ευρώ.


Η εμπλοκή και η καθυστέρηση προέκυψε από την ανάγκη τροποποίησης της εφαρμογής του λογισμικού της οικονομικής διαχείρισης, για να μπορέσει να υποστηριχθεί ο διαχωρισμός του κωδικού στον προϋπολογισμό για τα αναλώσιμα υλικά.


Σε κάθε περίπτωση αύριο θα εκδοθεί το ένταλμα πληρωμής για τα αναλώσιμα και στις επόμενες ημέρες θα πιστωθούν τα χρήματα στους λογαριασμούς των φαρμακοποιών.


Ο ΕΟΠΥΥ ζητά την κατανόηση των φαρμακοποιών για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε και θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να μην επαναληφθεί το ίδιο ή παρόμοιο περιστατικό".

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Τις προτείνει η FIP προς κυβερνήσεις, κοινό και επαγγελματίες υγείας
Παράλληλα 14 χιλιάδες εκτελέστηκαν στα ιδιωτικά φαρμακεία






Σχετικά άρθρα

Αλματώδης ανάπτυξη στα online φαρμακεία της Ευρώπης
Προειδοποιήσεις απευθύνει όμως ο αντιπρόεδρος του τμήματος Consumer Health της IQVIA
Απλήρωτες οι συνταγές Μαΐου για το πρόγραμμα της παχυσαρκίας
Ο ΠΦΣ ζητά εξηγήσεις από την Ειρ. Αγαπηδάκη
Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του ΠΦΣ με λίγες διαφορές στη σύνθεση
Πρόεδρος παραμένει ο Απόστολος Βαλτάς
Φ.Σ. Πέλλας: Νέες οθόνες προβολής εφημεριών στα φαρμακεία του νομού
Στο πλαίσιο συνεργασίας με την εταιρεία ITEQ