Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Σημείο διεπαφής Brand και Customer Service

2/6/2023 12:45:00 πμ
«Τα πάντα επικοινωνούν» στο 18ο Ελληνικό Συνέδριο Κορυφής στην Εξυπηρέτηση Πελατών
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο διεθνώς καταξιωμένος stategist στο marketing και το branding, Peter Economides, είναι ιδρυτής της εταιρείας Felix BNI με διεθνή δραστηριότητα και έδρα την Αθήνα. Διαθέτει μακρά πείρα στο χώρο της διαφήμισης και έχει διατελέσει ηγετικό στέλεχος σε θέσεις στη McCann-Erickson ανά τον κόσμο, πρόεδρος του ΔΣ του Make-A-Wish International με έδρα στο Φοίνιξ της Αριζόνα, ενώ είναι μέλος του ΔΣ του Los Angeles Greek Film Festival και του Washington OXI Day Foundation. 

Έχει βραβευτεί με το Lifetime Achievement Award από το Hellenic Council of America. Το International Propeller Club της Αμερικής τον τίμησε με το Members’ Award of Excellence το 2018. Το έργο του έχει αναγνωριστεί από το αμερικανικό Κογκρέσο. 

Την Πέμπτη 8 Ιουνίου από την κεντρική σκηνή του 18ου Ελληνικού Συνεδρίου Κορυφής στην Εξυπηρέτηση Πελατών θα αναπτύξει το σημείο διασύνδεσης και διεπαφής μιας επωνυμίας με το Customer Service «ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ».

Με αφετηρία το αξίωμα ότι «το brand είναι η φήμη σου» θα εξηγήσει το πόσο σημαντικό είναι το ό,τι κάνει και ό,τι λέει κάθε εργαζόμενος, σε κάθε σημείο που έρχεται σε επαφή με τον πελάτη. Σε αυτόν τον κόσμο, το brand χτίζεται από μέσα προς τα έξω, βασιζόμενο σε ένα δυνατό πιστεύω, με ένα ισχυρό σύστημα αξιών.

Πληροφορίες και εγγραφές: www.customerserviceconference.gr
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Νέα συστήματα που επιτρέπουν την ουσιαστική επικοινωνία






Σχετικά άρθρα

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον ΣΥΦΑ Θεσσαλονίκης
Ο Γ. Κιοσές έλαβε τις περισσότερες ψήφους για το Διοικητικό Συμβούλιο
Νέο Δ.Σ. για τον ΣΦΕΕ
Επανεκλέχθηκε για τρίτη θητεία πρόεδρος ο Ολύμπιος Παπαδημητρίου
ΣΥΦΑΚ: Επιτυχημένο το webinar για την αλλεργική ρινίτιδα
Διοργανώθηκε σε συνεργασία με τον ΣΥΦΤΑ και τον ΣΟΦΛΑ
Ανάδειξη νέου Δ.Σ. στην E.E.Φα.Μ.
Παραμένει στην προεδρία η Ντανιέλα Μάλο