Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

GSK: Επενδύει έως και 12 δισ. δολάρια σε 12 νέα φάρμακα
Σε συμφωνία με την κινεζική εταιρεία Jiangsu Hengrui Pharmaceuticals

Σημείο διεπαφής Brand και Customer Service

2/6/2023 12:45:00 πμ
«Τα πάντα επικοινωνούν» στο 18ο Ελληνικό Συνέδριο Κορυφής στην Εξυπηρέτηση Πελατών
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο διεθνώς καταξιωμένος stategist στο marketing και το branding, Peter Economides, είναι ιδρυτής της εταιρείας Felix BNI με διεθνή δραστηριότητα και έδρα την Αθήνα. Διαθέτει μακρά πείρα στο χώρο της διαφήμισης και έχει διατελέσει ηγετικό στέλεχος σε θέσεις στη McCann-Erickson ανά τον κόσμο, πρόεδρος του ΔΣ του Make-A-Wish International με έδρα στο Φοίνιξ της Αριζόνα, ενώ είναι μέλος του ΔΣ του Los Angeles Greek Film Festival και του Washington OXI Day Foundation. 

Έχει βραβευτεί με το Lifetime Achievement Award από το Hellenic Council of America. Το International Propeller Club της Αμερικής τον τίμησε με το Members’ Award of Excellence το 2018. Το έργο του έχει αναγνωριστεί από το αμερικανικό Κογκρέσο. 

Την Πέμπτη 8 Ιουνίου από την κεντρική σκηνή του 18ου Ελληνικού Συνεδρίου Κορυφής στην Εξυπηρέτηση Πελατών θα αναπτύξει το σημείο διασύνδεσης και διεπαφής μιας επωνυμίας με το Customer Service «ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ».

Με αφετηρία το αξίωμα ότι «το brand είναι η φήμη σου» θα εξηγήσει το πόσο σημαντικό είναι το ό,τι κάνει και ό,τι λέει κάθε εργαζόμενος, σε κάθε σημείο που έρχεται σε επαφή με τον πελάτη. Σε αυτόν τον κόσμο, το brand χτίζεται από μέσα προς τα έξω, βασιζόμενο σε ένα δυνατό πιστεύω, με ένα ισχυρό σύστημα αξιών.

Πληροφορίες και εγγραφές: www.customerserviceconference.gr
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Με δυνατότητα παροχής φαρμακευτικής ορολογίας
Στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου στο Ηράκλειο Κρήτης






Σχετικά άρθρα

Bristol Myers Squibb: Δημιουργεί νέα spin-off εταιρεία
Με 5 φάρμακα για αυτοάνοσα νοσήματα στο χαρτοφυλάκιό της
Συνεργασία-ορόσημο μεταξύ της ελληνικής Rafarm και της Cleveland Clinic
Με αντικείμενο την ανάπτυξη μιας νέας θεραπείας των ουλών κερατοειδούς
H YOUTH LAB. στα Duty Free των Αθηνών, Θεσσαλονίκης & Ηρακλείου
Μια νέα, Travel Retail εποχή ξεκινά για το ελληνικό brand δερμοκαλλυντικών
GSK: Επενδύει έως και 12 δισ. δολάρια σε 12 νέα φάρμακα
Σε συμφωνία με την κινεζική εταιρεία Jiangsu Hengrui Pharmaceuticals