Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


ΣΦΗΠ: Νέος πρόεδρος ο Γιώργος Χατζηγεωργίου

4/7/2024 9:47:58 μμ
Το Δ.Σ. του Συνεταιρισμού συγκροτήθηκε σε σώμα
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Ημαθίας-Πέλλας (ΣΦΗΠ), μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 30/06/2024.  Νέος πρόεδρος αναδείχθηκε ο φαρμακοποιός από τη Βέροια, Γιώργος Χατζηγεωργίου, αναλαμβάνοντας τη θέση από τον Χαράλαμπο Γοτουχίδη. 

Η σύνθεση του υπόλοιπου Δ.Σ. είναι η εξής:

Αντιπρόεδρος: Αναστάσιος Ναυροζίδης

Γεν. Γραμματέας: Αικατερίνη Νεδέλκου

Ταμίας: Βασίλειος Κωστίκας

Μέλη: Χαράλαμπος Γοτουχίδης, Νικόλαος Ανεσίδης, Αθανάσιος Λίτος, Νικολέτα Κουρκούτα και Αντώνιος Τσούκας (εκπρόσωπος εργαζομένων).


Ο τοπικός τύπος κάνει λόγο για μια νέα εποχή στον Συνεταιρισμό, ο οποίος αποτελεί και τη μεγαλύτερη οικονομική μονάδα σε κύκλο εργασιών των νομών Ημαθίας και Πέλλας (42 εκατ. ευρώ).

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Το σύνθημα για την Παγκόσμια Ημέρα Φαρμακοποιών 2026






Σχετικά άρθρα

Opella: Μεγάλη επένδυση $70 εκατ. στα προβιοτικά
Εγκαινιάζει νέα υπερσύγχρονη γραμμή παραγωγής για το σκεύασμα Enterogermina στο Μεξικό
Διεθνής κόντρα Novo Nordisk – Eli Lilly
Για τις διαφημίσεις των φαρμάκων GLP-1