Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Servier Hellas: Αναδεικνύεται κορυφαίος οργανισμός στη Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων

27/1/2021 4:22:23 μμ
Διακρίθηκε ως Top Employer Greece 2021 και Top Employer Europe 2021
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Δύο τιμητικές διακρίσεις ως Top Employer Greece 2021 και Top Employer Europe 2021 απέσπασε η φαρμακευτική εταιρεία Servier Hellas, γεγονός που την καθιερώνει ως κορυφαίο οργανισμό στη Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων και επιβεβαιώνει την έμπρακτη αφοσίωσή της στη διαμόρφωση και διατήρηση εξαιρετικών συνθηκών εργασίας. Συγκεκριμένα, η εταιρεία έλαβε τον τίτλο Top Employer 2021 για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Ελλάδα και για πρώτη φορά στην Ευρώπη. 

Η διπλή αυτή διάκριση βασίστηκε στα αποτελέσματα αξιολόγησης των στρατηγικών διοίκησης και ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, με βάση το διεθνές Πρόγραμμα Πιστοποίησης του οργανισμού Top Employers Institute, ενός διεθνώς καταξιωμένου οργανισμού στην αναγνώριση της αριστείας και της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού. 

Η δυνατότητα της Servier να μεγιστοποιεί την απόδοση και την ικανοποίηση των εργαζομένων της απορρέει σε μεγάλο βαθμό από το ξεχωριστό σύστημα της εταιρικής διακυβέρνησης του Ομίλου, σύμφωνα με το οποίο λειτουργεί ως ανεξάρτητη εταιρεία, χωρίς μετόχους, διοικούμενη από ένα μη κερδοσκοπικό Ίδρυμα (Ίδρυμα Servier). 

Η συνθήκη αυτή επιτρέπει την ανεξαρτησία και την ευελιξία στη λήψη αποφάσεων. Με αφορμή την κορυφαία διπλή διάκριση, ο Μάκης Γρηγοριάδης, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της Servier Hellas ανέφερε σχετικά: «Η διπλή βράβευσή μας ως Top Employer 2021 στην Ελλάδα και την Ευρώπη, σημαίνει ότι η στρατηγική μας αποδίδει και μεταφράζεται τελικά σε πραγματικό όφελος για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη. Για αυτούς τους λόγους αισθανόμαστε διπλά υπερήφανοι». 
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρονών παρουσίας και συνολικής προσφοράς
Η εταιρεία επικοινώνησε τις μεγάλες αλλαγές που έχει υλοποιήσει στα προϊόντα της






Σχετικά άρθρα

Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ βρίσκεται δίπλα στην εκπαίδευση και των μαθητών!
Μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Αιγάλεω ξεναγήθηκαν στους χώρους και μίλησαν για το μέλλον του επιχειρείν
FAMAR: Μεγάλες επενδύσεις στο Κέντρο Διανομής στη Θήβα
Και στην παροχή υπηρεσιών off-line serialization
Κώστας Παπαγιάννης: Οι φαρμακευτικές εταιρείες οφείλουν να μετασχηματιστούν ενόψει των μελλοντικών προκλήσεων
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Novartis Hellas ζητά νέες πρωτοβουλίες που ενισχύουν τον δημόσιο διάλογο για την Υγεία
Ο ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης στην 1η Έκθεση Logistics and Transports
Παρουσιάστηκαν οι νέες τεχνολογίες που αξιοποιεί ο Όμιλος