Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

Σεμινάριο Κατάρτισης για τα φαρμακευτικά φυτά

9/10/2019 12:05:33 μμ
Στο Μουσείο Ιατρικής Κρήτης στο Ηράκλειο
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Το Μουσείο Ιατρικής Κρήτης οργανώνει τη διεξαγωγή σεμιναρίου κατάρτισης με τίτλο: «Φαρμακευτικά Φυτά. Από την παραδοσιακή και τη λαϊκή ιατρική στην Επιστήμη».

Το σεμινάριο υλοποιείται στο πλαίσιο των προγραμμάτων του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστήμιου της Κρήτης, σε συνεργασία με τα τμήματα Χημείας και Γεωπονίας του πανεπιστημίου και τη Διεύθυνση Αγροκτήματος του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου.

Το σεμινάριο προβλέπει δια ζώσης διδασκαλία 27 ωρών, εργαστηριακή εκπαίδευση, εκπαιδευτική εκδρομή και εξέταση για πιστοποίηση με τη μορφή κατ΄οικον τεστ- εργασίας.
Στο πλαίσιο του προγράμματος πραγματοποιείται επίσκεψη στον Εκπαιδευτικό Βοτανικό Κήπο και στη μητρική φυτεία των αρωματικών-φαρμακευτικών φυτών στο Αγρόκτημα του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, εκπαιδευτική επίσκεψη πεδίου στη φύση και ελεύθερη παρακολούθηση διάλεξης στις 4 Δεκεμβρίου.

Το σεμινάριο απευθύνεται κατά προτεραιότητα σε φαρμακοποιούς, βοηθούς φαρμακείων, πτυχιούχους επιστημών Υγείας, Τμημάτων Φυσικών επιστημών, Γεωπονίας, εκπαιδευτικούς και σε ειδικό εκπαιδευτικό και τεχνικό εργαστηριακό προσωπικό των Α.Ε.Ι. συναφών επιστημών ή εξειδίκευσης. Επίσης σε αποφοίτους Λυκείου με συναφή στο αντίστοιχο πεδίο εργασιακή εμπειρία, επαγγελματική απασχόληση ή εστιασμένη απασχόληση καθώς και σε φοιτητές.

Στους επιτυχόντες χορηγείται πιστοποιητικό από το ΚΕΔΙΒΜ.
Το ύψος των διδάκτρων ανέρχεται στα 170 ευρώ, ενώ προβλέπεται εκπτωτική πολιτική για διάφορες κατηγορίες εκπαιδευόμενων.

Περισσότερες πληροφορίες: εδώ, τηλ.: 2810 394810, 2810 394562. 
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η εταιρεία διοργανώνει αντίστοιχες εκδηλώσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα και στην Αθήνα
Μια ιδιαίτερη δράση ενόψει της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου






Σχετικά άρθρα

ΟΣΦΕ: Κάλεσμα συνεργασίας προς τους υποψήφιους ευρωβουλευτές
Ζητά τις απόψεις τους για την αναγνώριση της αξίας των συνεταιρισμών
Φαρμακευτικοί κολοσσοί προωθούν τη συνταγογράφηση στα φαρμακεία
Η υπηρεσία «test to treat» εξαπλώνεται στις ΗΠΑ
ΠΦΣ: Κατηγορεί τον υπουργό Οικονομικών ότι ευνοεί τράπεζες και funds
Και ζητά να ενταχθούν τα φαρμακεία στη νέα ρύθμιση για τα POS