Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


ΣΕΛΦΑΡ: Διέθεσε 5 εκατ. δόσεις εμβολίων Covid-19

9/5/2023 7:57:37 μμ
Στο πλαίσιο της επιχείρησης Ελευθερία
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Σημαντικά στοιχεία για τη διανομή εμβολίων Covid-19 κατά τη διάρκεια της Επιχείρησης «Ελευθερία» παρουσιάστηκαν από στελέχη της ΣΕΛΦΑΡ του Ομίλου ΣΥΦΑ Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του σεμιναρίου SYFALearning «Νεότερα δεδομένα στον αντιγριπικό εμβολιασμό» με χορηγό τη Win Medica

Ειδικότερα, η Χριστίνα Τοπαλοπούλου, Υπεύθυνη Φαρμακοποιός-Διευθύντρια Διαχείρισης Ποιότητας και ο Θεόδωρος Γούναρης Διευθυντής Logistics, ανακοίνωσαν: «Καταφέραμε να εκτελέσουμε 77.240 παραγγελίες προς 790 εμβολιαστικά κέντρα και νοσοκομεία με μηδενικά λάθη, και πάντα εντός του απαιτούμενου χρονοδιαγράμματος. Έχουμε διαθέσει 5.017.890 δόσεις για τον εμβολιασμό των συνανθρώπων μας, με αποτέλεσμα να γίνουμε ένας εξαιρετικός συνεργάτης της Εθνικής Εκστρατείας Εμβολιασμού».

Σημειώνεται ότι το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις 03/05 στην αίθουσα εκπαιδεύσεων της ΣΕΛΦΑΡ, με τον πρόεδρο του ΣΥΦΑ Θεσσαλονίκης Σπύρο Νικολαΐδη να μιλά στο χαιρετισμό του «στην υλοποίηση πολλών πρωτοποριακών πρωτοβουλιών με στόχο την αναβάθμιση όλων των λειτουργιών του Ομίλου». Η παρουσίαση των στελεχών της Win Medica Χρήστο Σωτηρίου COO και Μαρία Αντωνίου, Group Product Manager επικεντρώθηκε στα δύο νέα αντιγριπικά εμβόλια που θα αποζημιώνονται από τον ΕΟΠΥΥ.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με τον ΙΣΑ & την Περιφέρεια Αττικής


Σχετικά άρθρα

Τους πρωτεργάτες της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας βράβευσε η ΠΕΦ
Με αφορμή την εορταστική εκδήλωση για τα 90 της χρόνια
Ιατροτεχνολογικά προϊόντα: Στα 2,3 δισ. ευρώ ο κύκλος εργασιών στην Ελλάδα
Η κλαδική μελέτη ΣΕΙΒ αναδεικνύει την προσφορά του κλάδου στην υγεία και στην οικονομία
Ίδρυμα Novo Nordisk: Επενδύει 127 εκατ. ευρω σε νέα μονάδα έρευνας και ανάπτυξης
Θα επικεντρώνεται σε νέες κυτταρικές θεραπείες
Η Allergan Aesthetics, εταιρεία της AbbVie, ηγείται μιας παγκόσμιας πρωτοβουλίας
Με επίκεντρο την «Αισθητική και το Ήθος»