Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


ΣΕΛΦΑΡ: Διέθεσε 5 εκατ. δόσεις εμβολίων Covid-19

9/5/2023 7:57:37 μμ
Στο πλαίσιο της επιχείρησης Ελευθερία
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Σημαντικά στοιχεία για τη διανομή εμβολίων Covid-19 κατά τη διάρκεια της Επιχείρησης «Ελευθερία» παρουσιάστηκαν από στελέχη της ΣΕΛΦΑΡ του Ομίλου ΣΥΦΑ Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του σεμιναρίου SYFALearning «Νεότερα δεδομένα στον αντιγριπικό εμβολιασμό» με χορηγό τη Win Medica

Ειδικότερα, η Χριστίνα Τοπαλοπούλου, Υπεύθυνη Φαρμακοποιός-Διευθύντρια Διαχείρισης Ποιότητας και ο Θεόδωρος Γούναρης Διευθυντής Logistics, ανακοίνωσαν: «Καταφέραμε να εκτελέσουμε 77.240 παραγγελίες προς 790 εμβολιαστικά κέντρα και νοσοκομεία με μηδενικά λάθη, και πάντα εντός του απαιτούμενου χρονοδιαγράμματος. Έχουμε διαθέσει 5.017.890 δόσεις για τον εμβολιασμό των συνανθρώπων μας, με αποτέλεσμα να γίνουμε ένας εξαιρετικός συνεργάτης της Εθνικής Εκστρατείας Εμβολιασμού».

Σημειώνεται ότι το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις 03/05 στην αίθουσα εκπαιδεύσεων της ΣΕΛΦΑΡ, με τον πρόεδρο του ΣΥΦΑ Θεσσαλονίκης Σπύρο Νικολαΐδη να μιλά στο χαιρετισμό του «στην υλοποίηση πολλών πρωτοποριακών πρωτοβουλιών με στόχο την αναβάθμιση όλων των λειτουργιών του Ομίλου». Η παρουσίαση των στελεχών της Win Medica Χρήστο Σωτηρίου COO και Μαρία Αντωνίου, Group Product Manager επικεντρώθηκε στα δύο νέα αντιγριπικά εμβόλια που θα αποζημιώνονται από τον ΕΟΠΥΥ.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Παρουσιάστηκαν οι νέες τεχνολογίες που αξιοποιεί ο Όμιλος
Προχώρησε σε ριζικές αλλαγές στο καταστατικό του






Σχετικά άρθρα

Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ βρίσκεται δίπλα στην εκπαίδευση και των μαθητών!
Μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Αιγάλεω ξεναγήθηκαν στους χώρους και μίλησαν για το μέλλον του επιχειρείν
FAMAR: Μεγάλες επενδύσεις στο Κέντρο Διανομής στη Θήβα
Και στην παροχή υπηρεσιών off-line serialization
Κώστας Παπαγιάννης: Οι φαρμακευτικές εταιρείες οφείλουν να μετασχηματιστούν ενόψει των μελλοντικών προκλήσεων
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Novartis Hellas ζητά νέες πρωτοβουλίες που ενισχύουν τον δημόσιο διάλογο για την Υγεία
Ο ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης στην 1η Έκθεση Logistics and Transports
Παρουσιάστηκαν οι νέες τεχνολογίες που αξιοποιεί ο Όμιλος