Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


ΣΕΛΦΑΡ: Διέθεσε 5 εκατ. δόσεις εμβολίων Covid-19

9/5/2023 7:57:37 μμ
Στο πλαίσιο της επιχείρησης Ελευθερία
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Σημαντικά στοιχεία για τη διανομή εμβολίων Covid-19 κατά τη διάρκεια της Επιχείρησης «Ελευθερία» παρουσιάστηκαν από στελέχη της ΣΕΛΦΑΡ του Ομίλου ΣΥΦΑ Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του σεμιναρίου SYFALearning «Νεότερα δεδομένα στον αντιγριπικό εμβολιασμό» με χορηγό τη Win Medica

Ειδικότερα, η Χριστίνα Τοπαλοπούλου, Υπεύθυνη Φαρμακοποιός-Διευθύντρια Διαχείρισης Ποιότητας και ο Θεόδωρος Γούναρης Διευθυντής Logistics, ανακοίνωσαν: «Καταφέραμε να εκτελέσουμε 77.240 παραγγελίες προς 790 εμβολιαστικά κέντρα και νοσοκομεία με μηδενικά λάθη, και πάντα εντός του απαιτούμενου χρονοδιαγράμματος. Έχουμε διαθέσει 5.017.890 δόσεις για τον εμβολιασμό των συνανθρώπων μας, με αποτέλεσμα να γίνουμε ένας εξαιρετικός συνεργάτης της Εθνικής Εκστρατείας Εμβολιασμού».

Σημειώνεται ότι το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις 03/05 στην αίθουσα εκπαιδεύσεων της ΣΕΛΦΑΡ, με τον πρόεδρο του ΣΥΦΑ Θεσσαλονίκης Σπύρο Νικολαΐδη να μιλά στο χαιρετισμό του «στην υλοποίηση πολλών πρωτοποριακών πρωτοβουλιών με στόχο την αναβάθμιση όλων των λειτουργιών του Ομίλου». Η παρουσίαση των στελεχών της Win Medica Χρήστο Σωτηρίου COO και Μαρία Αντωνίου, Group Product Manager επικεντρώθηκε στα δύο νέα αντιγριπικά εμβόλια που θα αποζημιώνονται από τον ΕΟΠΥΥ.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η κατακερματισμένη αγορά δεν είναι βιώσιμη, δηλώνει ο άρτι εκλεχθείς πρόεδρος του ΣΥ.ΦΑ. Θράκης
Σχετικά με τα ΦΥΚ και τα εμβόλια απευαισθητοποίησης


Σχετικά άρθρα

DEMO: Εισάγει ένα νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα εργασίας
Προσφέρει μηνιαίες αποδοχές με 14 ημέρες εργασίας κατά μέσο όρο
Rosemont Pharmaceutical: Εξαγόρασε την ελληνική εταιρεία Pharma-Data
Για την παροχή υψηλής ποιότητας φαρμάκων προστιθέμενης αξίας
Τ. Τερζής: Πρωταρχικός μας στόχος η ενίσχυση των συνεργασιών μεταξύ των ΣΥ.ΦΑ.
Η κατακερματισμένη αγορά δεν είναι βιώσιμη, δηλώνει ο άρτι εκλεχθείς πρόεδρος του ΣΥ.ΦΑ. Θράκης