Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


ΣΕΙΒ: Εκλέχτηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο

15/12/2023 12:04:53 πμ
Πρόεδρος και πάλι ο Δημήτρης Νίκας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Ιατρικών & Βιοτεχνολογικών προϊόντων (ΣΕΙΒ) διεξήγε εκλογές για την ανάδειξη του νέου του Διοικητικού Συμβουλίου τριετούς θητείας, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα με την εξής σύνθεση:

  • Πρόεδρος: Δημήτρης Νίκας
  • Αντιπρόεδρος: Εμμανουήλ Τριποδιανός
  • Γενικός Γραμματέας: Κώστας Μαριάκης
  • Σύμβουλος Ταμίας: Δερκυλίδας-Δημήτρης Καλογρίδης
  • Μέλη: Ιωάννα Κάσδαγλη, Αναστασία Ντέντε, Γιώργος Παπαδόπουλος

Ο Πρόεδρος του ΣΕΙΒ Δημήτρης Νίκας δήλωσε σχετικά: «Ο ρόλος του ΣΕΙΒ αποκτά ιδιαίτερη σημασία στην ενίσχυση και εξέλιξη της Ιατρικής Τεχνολογίας στη χώρα μας. Στόχος μας είναι να αναδείξουμε τη σημαντική συμβολή των ιατρικών τεχνολογιών, υπηρεσιών και λύσεων στους ασθενείς, στο υγειονομικό σύστημα περίθαλψης και πρόληψης και στην ευρύτερη κοινωνία. Ως εκ τούτου, ο ΣΕΙΒ θα αποτελέσει πολύτιμο συνεργάτη στη χάραξη πολιτικής υγείας, διευκολύνοντας την πρόσβαση των ασθενών σε καινοτόμες θεραπείες», ενώ συμπλήρωσε πως «τηρώντας τον Κώδικα Δεοντολογίας του ΣΕΙΒ, δεσμευόμαστε να εργαστούμε με συνέπεια και αξιοπιστία». 


Ο Δ. Νίκας επισήμανε τη δέσμευση του ΣΕΙΒ για διαφάνεια και ορθή επιχειρηματική πρακτική και συμπλήρωσε ότι: «προωθούμε την υπεραξία του κλάδου μας, χρησιμοποιώντας καινοτόμες θεραπείες και αξιόπιστα ιατροτεχνολογικά προϊόντα. Η Ιατρική Τεχνολογία δύναται να μετασχηματίσει το σύστημα Υγείας και είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε προς αυτόν τον κοινό στόχο». 


Η Γ.Σ. του ΣΕΙΒ επιβεβαίωσε την ανάγκη αξιοποίησης των δυνατοτήτων του κλάδου για τη διασφάλιση της ποιότητας και της βιωσιμότητας του συστήματος Υγείας και τα μέλη του νέου Δ.Σ. δεσμεύτηκαν να συνεχίσουν και να εντείνουν τις προσπάθειες για τη βελτίωση των συνθηκών που επικρατούν στην ελληνική αγορά των Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ.
Επανεκλέχθηκε για τρίτη θητεία πρόεδρος ο Ολύμπιος Παπαδημητρίου






Σχετικά άρθρα

Όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ και ΒΙΑΝΕΞ θωρακίζουν τον Έλληνα φαρμακοποιό
Αναδεικνύοντας τον επιστημονικό του ρόλο και τη συμβολή του στη βελτίωση της υγείας
Ολοκληρώθηκαν τα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2024
Απονεμήθηκαν και δύο ειδικά βραβεία «αριστίνδην»
Lavipharm: Ολοκληρώνεται η νέα γραμμή παραγωγής διαδερμικών συστημάτων
Μια κατηγορία προϊόντων με αυξημένη ζήτηση
Πρόεδρος του ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης ο Γ.Κ. Κιοσές
Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ.