Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


ΣΕΦΑΡ – ΣΥΦΑΡΤ: Διοργανώνει τη 16η Διημερίδα Επιστημονικής Ενημέρωσης & Έκθεσης

3/7/2024 8:31:45 μμ
Στα Ιωάννινα στις 21-22 Σεπτεμβρίου
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο Όμιλος επιχειρήσεων ΣΕΦΑΡ ΣΠΕ – ΣΥΦΑΡΤ ΑΕ ανακοινώνει τη διεξαγωγή της 16ης Διημερίδας Επιστημονικής Ενημέρωσης & Έκθεσης που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 21-22 Σεπτεμβρίου 2024 στα Ιωάννινα. 


Η διοργάνωση, που έχει γίνει πλέον θεσμός στη Δυτική Ελλάδα, φέτος θα έχει γιορτινό χαρακτήρα, καθώς η ΣΕΦΑΡ κλείνει 40 χρόνια λειτουργίας, ενώ η ΣΕΦΑΡΤ ολοκλήρωσε τη μεγάλη επένδυση και μετακόμιση σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις, σε κομβικό σημείο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φαρμακείων της ευρύτερης περιοχής.


«Η χρονιά αυτή για εμάς είναι πολύ σημαντική γιατί σηματοδοτεί εξελίξεις οι οποίες μας δίνουν δύναμη να προχωράμε μπροστά και να ισχυροποιούμε τη θέση μας και τα φαρμακεία που είναι αναπόσπαστο κομμάτι μας», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Ομίλου.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Μεγάλη πρωτοβουλία με παρεμβάσεις σε κρίσιμα ζητήματα δημόσιας υγείας για το αναπνευστικό σύστημα
Αναδεικνύει τον καθοριστικό ρόλο του φαρμακοποιού στην έγκαιρη αναγνώριση και στην υποστήριξη των ασθενών






Σχετικά άρθρα

ΕLPEN: Ο 5ος πιο ελκυστικός εργοδότης στην Ελλάδα για το 2026
Σύμφωνα με την έρευνα Randstad Employer Brand
Ο Όμιλος Sarantis επενδύει στη πρόληψη εντός των φαρμακείων
Παρουσίασε το στρατηγικό του όραμα για την ανάπτυξη του Health & Care Devision
La Roche-Posay & «ΑγκαλιάΖΩ»: Συνεργάζονται για 7η συνεχόμενη χρονιά
Στην κοινή δράση πρόληψης και δωρεάν ελέγχου σπίλων
Ο Όμιλος Σαράντη διακινεί πλέον τα προϊόντα Möller’s
Στην Ελλάδα είναι το νούμερο 1 brand Ωμέγα-3, σύμφωνα με την IQVIA