Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Σε μηνιαία βάση θα υπολογίζει πλέον το rebate ο ΕΟΠΥΥ

1/3/2016 1:36:23 μμ
Προς όφελος των παρόχων Υγείας, επισημαίνει ο Οργανισμός
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος




Στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού και της βελτίωσης της λειτουργίας του ΕΟΠΥΥ προς όφελος όλων των εμπλεκόμενων στο χώρο της Υγείας και ιδίως των πολιτών, ολοκληρώθηκε ο μετασχηματισμός της διαδικασίας υπολογισμού του rebate. Η νέα διαδικασία γίνεται πλέον σε μηνιαία βάση και εφαρμόζεται στο σύνολο των συμβεβλημένων παρόχων για τους οποίους προβλέπεται rebate.

Ο Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ κ. Σωτήρης Μπερσίμης δήλωσε σχετικά: «Το νέο σύστημα υπολογισμού του rebate σε μηνιαία βάση, είναι καλύτερο για όλους. Είναι άμεσο και πιο εύκολο να ελεγχθεί. Επίσης δίνει τη δυνατότητα καλύτερου προγραμματισμού στον ΕΟΠΥΥ και στους παρόχους με αποτέλεσμα μια αποδοτικότερη συνεργασία, που τελικά θα φέρει καλύτερες υπηρεσίες υγείας για τους πολίτες».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Παράλληλα 14 χιλιάδες εκτελέστηκαν στα ιδιωτικά φαρμακεία
Εμπλέκονται σε εικονικές εκτελέσεις συνταγών






Σχετικά άρθρα

Αλματώδης ανάπτυξη στα online φαρμακεία της Ευρώπης
Προειδοποιήσεις απευθύνει όμως ο αντιπρόεδρος του τμήματος Consumer Health της IQVIA
Απλήρωτες οι συνταγές Μαΐου για το πρόγραμμα της παχυσαρκίας
Ο ΠΦΣ ζητά εξηγήσεις από την Ειρ. Αγαπηδάκη
Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του ΠΦΣ με λίγες διαφορές στη σύνθεση
Πρόεδρος παραμένει ο Απόστολος Βαλτάς
Φ.Σ. Πέλλας: Νέες οθόνες προβολής εφημεριών στα φαρμακεία του νομού
Στο πλαίσιο συνεργασίας με την εταιρεία ITEQ