Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

Σε έκτακτη Γενική Συνέλευση καλεί ο Π.Φ.Σ. όλους τους συλλόγους της χώρας

9/1/2014 10:06:04 πμ
Η Γενική Συνέλευση ορίστηκε για την Κυριακή 12 Ιανουαρίου
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος



Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος προχωρά στη σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης όλων των συλλόγων της χώρας, την Κυριακή 12 Ιανουαρίου, για να αποφασιστεί η πορεία των κινητοποιήσεων αλλά και η μορφή τους.


Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Π.Φ.Σ., επειδή από τις μέχρι τώρα επαφές με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και προσωπικά με τον Υπουργό Υγείας κ. 'Αδωνι Γεωργιάδη φάνηκε ότι συζητείται η μείωση ποσοστού κέρδους και διάθεση των ΜΥΣΥΦΑ από τα σούπερ μάρκετ, «είναι δεδομένο ότι δεν υπάρχει ούτε σκέψη συζήτησης ή αποδοχής παρόμοιων σεναρίων».


Ο Π.Φ.Σ. καλεί τους φαρμακευτικούς συλλόγους να συγκαλέσουν Γενικές Συνελεύσεις προκειμένου να υπάρξει κοινή πεποίθηση συνολικής αντίδρασης στα μέτρα που εξοντώνουν τον κλάδο.


Στη Γενική Συνέλευση του Π.Φ.Σ. που θα γίνει την Κυριακή 12 Ιανουαρίου, καλούνται και όλοι οι πρόεδροι που δεν είναι αντιπρόσωποι.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Παραιτήθηκε ο Ευάγγελος Μανωλόπουλος
Δημιουργήθηκαν εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης, είπε ο υπ. Υγείας






Σχετικά άρθρα

Π. Μαλιωτάκης: Δίνονται άδειες φαρμακείων σε μη δικαιούχους
Θα μας βρίσκουν μπροστά τους, σημειώνει ο φαρμακοποιός ΕΚΠΑ, MBA Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας ΕΚΠΑ, αντιπρόσωπος ΠΦΣ με τη ΔηΕΦ
Αλλάζει το περιεχόμενο των σπουδών Φαρμακευτικής
Βάσει Ευρωπαϊκής Οδηγίας που θα πρέπει να ισχύσει από την άνοιξη του 2026
Επιδότηση 100% σε φαρμακεία για την προμήθεια λογισμικού & παρόχου B2G
«Είναι ευκαιρία που πρέπει να αξιοποιήσουμε», σύμφωνα με τον Μ. Κατσαράκη