Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


SANOFI: Η Ευγενία Λιονή νέα επικεφαλής του Τμήματος Επικοινωνίας

12/3/2021 2:47:12 μμ
Με διπλό επιτελικό ρόλο
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Ευγενία Λιονή αναλαμβάνει διπλό επιτελικό ρόλο στη βιοφαρμακευτική εταιρεία Sanofi, καθώς ορίζεται επικεφαλής του τμήματος Επικοινωνίας για την Ελλάδα και την Κύπρο και Communication Business Partner Specialty Care South Europe.


Η Ε. Λιονή θα είναι υπεύθυνη για το σχεδιασμό και υλοποίηση της εταιρικής επικοινωνιακής στρατηγικής, τη συνολική διαχείριση της εταιρικής εικόνας και την ενίσχυση των σχέσεων εμπιστοσύνης και συνεργασίας με τους εταίρους του κλάδου της Υγείας. Ταυτόχρονα, από τη θέση της ως Communication Business Partner Specialty Care South Europe, αναλαμβάνει τo συντονισμό της επικοινωνιακής πολιτικής της επιχειρησιακής μονάδας Specialty Care της Sanofi στη Νότια Ευρώπη.


Πριν ενταχθεί στο δυναμικό της Sanofi, η Ευγενία Λιονή ακολούθησε επιτυχημένη σταδιοδρομία στην Amgen Hellas.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ειδική διαχείριση ζητά ο Κ. Βαρδιάμπασης
Σύμφωνα με νέα έρευνα στις ΗΠΑ που υποστήριξε η Sanofi






Σχετικά άρθρα

Όμιλος EpsilonNet: Στρατηγική συνεργασία με τον Τειρεσία
Στόχος η ενσωμάτωση επιχειρηματικών δεδομένων στα business software
Δωρεά 1.600 προϊόντων Autan Defense+ από τη Φαρμασέρβ-Ελλάς
Παραδόθηκαν στα Παιδικά Χωριά SOS, το Χαμόγελο του Παιδιού και την Κιβωτό του Κόσμου
Nestlé: Πουλάει τα συμπληρώματα διατροφής της στη Yellow Wood Partners
Σύμφωνα με ανακοίνωση της πολυεθνικής, διατηρεί μόνο δύο brands
Walmart: Με $50 εκατ. απαλλάχθηκε από τις ευθύνες για την κρίση οπιοειδών
Επιβάλλονται όμως αυστηροί έλεγχοι των φαρμακείων και του προσωπικού