Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Sanofi Ελλάδας: Στόχος οι βιώσιμες και καινοτόμες θεραπευτικές επιλογές

2/5/2023 7:19:50 μμ
Σε ένα εργασιακό περιβάλλον που εμπνέει
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Στο πλαίσιο του 8ου Delphi Economic Forum, η Laura Gutierrez, Global Head Corporate Public Affairs Sanofi, συμμετείχε ως ομιλήτρια σε πάνελ συζήτησης με θέμα τη σημασία της Διαφορετικότητας, της Ισότητας και της Συμπερίληψης, υπογραμμίζοντας τη δέσμευση της Sanofi για τη συνεχή ανάπτυξη ενός συμπεριληπτικού εργασιακού περιβάλλοντος, το οποίο εκτός από τους εργαζομένους, επηρεάζει άμεσα τον τρόπο προσέγγισης και αλληλεπίδρασης της εταιρείας με τους ασθενείς, τους συνεργάτες και τις κοινότητες στις οποίες δραστηριοποιείται ανά τον κόσμο.

Επιπλέον, ο Lionel Picard, Γενικός Διευθυντής της Επιχειρησιακής Μονάδας Ειδικής Φροντίδας Sanofi Ελλάδας και Κύπρου και μέλος του ΔΣ του ΣΦΕΕ, συμμετείχε ως ομιλητής σε πάνελ συζήτησης με θέμα τα Σπάνια Νοσήματα και τους τρόπους βελτίωσης της πρόσβασης των ασθενών σε θεραπείες, επισημαίνοντας τη δέσμευση της Sanofi να βελτιώνει τις ζωές των ασθενών με Σπάνια Νοσήματα, παρέχοντας βιώσιμες και καινοτόμες θεραπευτικές επιλογές.

«Παρά τις προκλήσεις, παραμένω αισιόδοξος ότι κινούμαστε προς την επίτευξη ενός κοινού στόχου μεταξύ Πολιτείας και φαρμακευτικού κλάδου, που δεν είναι άλλος από την ενίσχυση ενός παραγωγικού διαλόγου και την προώθηση ενός κοινού σχεδίου δράσης για τις Σπάνιες Παθήσεις στην Ελλάδα. Αυτό θα συμβάλλει στην εξισορρόπηση της ισότητας και της βιωσιμότητας και στη βελτίωση της πρόσβασης των ασθενών σε διάγνωση, πληροφορία και θεραπευτικές επιλογές» είπε ο Lionel Picard.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Τον θεσμό που επιβραβεύει την αριστεία σε θέματα υγείας και ασφάλειας στην εργασία
Έλαβε για 2η φορά την Πιστοποίηση Best Workplaces™


Σχετικά άρθρα

DEMO: Εισάγει ένα νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα εργασίας
Προσφέρει μηνιαίες αποδοχές με 14 ημέρες εργασίας κατά μέσο όρο
Rosemont Pharmaceutical: Εξαγόρασε την ελληνική εταιρεία Pharma-Data
Για την παροχή υψηλής ποιότητας φαρμάκων προστιθέμενης αξίας
Τ. Τερζής: Πρωταρχικός μας στόχος η ενίσχυση των συνεργασιών μεταξύ των ΣΥ.ΦΑ.
Η κατακερματισμένη αγορά δεν είναι βιώσιμη, δηλώνει ο άρτι εκλεχθείς πρόεδρος του ΣΥ.ΦΑ. Θράκης