Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Sanofi Ελλάδας: Στόχος οι βιώσιμες και καινοτόμες θεραπευτικές επιλογές

2/5/2023 7:19:50 μμ
Σε ένα εργασιακό περιβάλλον που εμπνέει
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Στο πλαίσιο του 8ου Delphi Economic Forum, η Laura Gutierrez, Global Head Corporate Public Affairs Sanofi, συμμετείχε ως ομιλήτρια σε πάνελ συζήτησης με θέμα τη σημασία της Διαφορετικότητας, της Ισότητας και της Συμπερίληψης, υπογραμμίζοντας τη δέσμευση της Sanofi για τη συνεχή ανάπτυξη ενός συμπεριληπτικού εργασιακού περιβάλλοντος, το οποίο εκτός από τους εργαζομένους, επηρεάζει άμεσα τον τρόπο προσέγγισης και αλληλεπίδρασης της εταιρείας με τους ασθενείς, τους συνεργάτες και τις κοινότητες στις οποίες δραστηριοποιείται ανά τον κόσμο.

Επιπλέον, ο Lionel Picard, Γενικός Διευθυντής της Επιχειρησιακής Μονάδας Ειδικής Φροντίδας Sanofi Ελλάδας και Κύπρου και μέλος του ΔΣ του ΣΦΕΕ, συμμετείχε ως ομιλητής σε πάνελ συζήτησης με θέμα τα Σπάνια Νοσήματα και τους τρόπους βελτίωσης της πρόσβασης των ασθενών σε θεραπείες, επισημαίνοντας τη δέσμευση της Sanofi να βελτιώνει τις ζωές των ασθενών με Σπάνια Νοσήματα, παρέχοντας βιώσιμες και καινοτόμες θεραπευτικές επιλογές.

«Παρά τις προκλήσεις, παραμένω αισιόδοξος ότι κινούμαστε προς την επίτευξη ενός κοινού στόχου μεταξύ Πολιτείας και φαρμακευτικού κλάδου, που δεν είναι άλλος από την ενίσχυση ενός παραγωγικού διαλόγου και την προώθηση ενός κοινού σχεδίου δράσης για τις Σπάνιες Παθήσεις στην Ελλάδα. Αυτό θα συμβάλλει στην εξισορρόπηση της ισότητας και της βιωσιμότητας και στη βελτίωση της πρόσβασης των ασθενών σε διάγνωση, πληροφορία και θεραπευτικές επιλογές» είπε ο Lionel Picard.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Εξαιτίας της πολιτικής Trump
Ομιλίες στο 10ο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών






Σχετικά άρθρα

Η UNI-PHARMA στο πρώτο Κοινό Συνέδριο Ενδοκρινολογίας των ESPE &
Παρουσίασε σε γιατρούς και επαγγελματίες υγείας την ευρεία γκάμα στοχευμένων προϊόντων της
Servier Hellas: Στηρίζει την εκστρατεία #BecauseIsayso για 8η συνεχή χρονιά
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υπέρτασης στις 17 Μαΐου
Ο Δρ. Αθανάσιος Κοτσιαρός νέος Γενικός Διευθυντής στην ΠΕΦ
Βασικός του στόχος η ανάδειξη της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας σε εθνικό και διεθνές πλαίσιο
ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης: Δωρεά υγειονομικού υλικού στο Χαρίσειο Γηροκομείο
Στο πλαίσιο της διαχρονικής δέσμευσής του για προσφορά