Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Sanofi Ελλάδας: Παρουσίαση των δράσεών της στην Πρέσβειρα της Γαλλίας στην Ελλάδα

27/2/2024 9:11:50 μμ
Τέθηκαν οι βάσεις για περαιτέρω ενδυνάμωση των συνεργειών των δύο χωρών
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Την Πρέσβειρα της Γαλλίας στην Ελλάδα, Laurence Auer, συνοδευόμενη από τον Επικεφαλής της Περιφερειακής Οικονομικής Υπηρεσίας της Γαλλικής Πρεσβείας, François de Ricolfis, υποδέχθηκε η Sanofi Ελλάδας. Αντανακλώντας το κλίμα εμπιστοσύνης και ανοιχτού διαλόγου μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας, η επίσκεψη αυτή έθεσε της βάσεις για την περαιτέρω ενδυνάμωση των συνεργειών των δύο χωρών. 


Οι προσκεκλημένοι ενημερώθηκαν για την επιχειρηματική στρατηγική και το κοινωνικό-οικονομικό αποτύπωμα της Sanofi στην Ελλάδα, ενώ ιδιαίτερη μνεία έγινε της δράσεις της εταιρείας για την προαγωγή και αξιοποίηση της φαρμακευτικής καινοτομίας, της το σημαντικό επενδυτικό πρόγραμμα της Sanofi σε κλινικές μελέτες που γίνονται στη χώρα της και η υλοποίηση πρωτοποριακών προγραμμάτων υποστήριξης ασθενών. 


Παράλληλα, δόθηκε έμφαση στη σημασία της διαμόρφωσης της βιώσιμου επιχειρηματικού περιβάλλοντος για τον ελληνικό φαρμακευτικό κλάδο, ενώ υπογραμμίστηκε η συμμετοχή της Sanofi Ελλάδας στον δημόσιο διάλογο για θέματα Πολιτικής Υγείας. 


Η Υβόνη Παπαστελάτου, Country Lead & General Manager Specialty Care Sanofi Greece & Cyprus δήλωσε: «Ήταν εξαιρετική τιμή για όλους εμάς στη Sanofi Ελλάδας να υποδεχτούμε στα γραφεία της την Πρέσβειρα της Γαλλίας στην Ελλάδα, Laurence Auer, με τον Επικεφαλής της Περιφερειακής Οικονομικής Υπηρεσίας της Γαλλικής Πρεσβείας, François de Ricolfis και να παρουσιάσουμε το κοινωνικό της αποτύπωμα, το έργο και τη συνεισφορά της στην οικονομία και την ανάπτυξη της χώρας της. Η ικανοποίηση της αξιότιμης Πρέσβειρας της Γαλλίας για την ισχυρή παρουσία της, ως γαλλική εταιρεία στην Ελλάδα, ενισχύει την αποφασιστικότητά της να συνεχίσουμε το έργο της στο πλαίσιο της παγκόσμιας εταιρικής στρατηγικής που ακολουθούμε».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών
Υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν






Σχετικά άρθρα

Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί
Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών