Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

ΣΑΦΕΕ: Πρόεδρος ξανά ο Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος

30/9/2020 4:42:16 μμ
Απαιτείται ένα εθνικό στρατηγικό σχέδιο για τη βιωσιμότητα του συστήματος Υγείας, δήλωσε ο ίδιος
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Τα καθήκοντα του Προέδρου του Συλλόγου Αντιπροσώπων Φαρμακευτικών Ειδών & Ειδικοτήτων (ΣΑΦΕΕ) θα συνεχίζει να έχει o Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος για την επόμενη διετία, μετά την πρόσφατη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.

Στο πλαίσιο αυτό και με αφορμή τις εξελίξεις στο φαρμακευτικό κλάδο, ο Δ. Γιαννακόπουλος υπογράμμισε την ανάγκη εθνικού στρατηγικού σχεδίου που θα διασφαλίζει τη βιωσιμότητα του συστήματος Υγείας.

Ταυτόχρονα, τόνισε ότι «ο ΣΑΦΕΕ θα σταθεί στο πλευρό της Πολιτείας με τεκμηριωμένες προτάσεις για τη σωστή αποτίμηση των αναγκών υγείας των Ελλήνων πολιτών, στοχεύοντας στην ορθολογική χρηματοδότηση του Συστήματος».

Ο Σύλλογος Αντιπροσώπων Φαρμακευτικών Ειδών & Ειδικοτήτων ιδρύθηκε το 2000, με σκοπό την τακτική ενημέρωση των μελών του καθώς και την εκπροσώπησή τους στη συνεργασία με την Πολιτεία και τους κρατικούς φορείς, για θέματα κοινού ενδιαφέροντος και στόχευσης.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Παραιτήθηκε ο Ευάγγελος Μανωλόπουλος
Το νέο Δ.Σ. έχει έτοιμο σχέδιο για την επόμενη ημέρα






Σχετικά άρθρα

Η InterMed στηρίζει τη μελισσοκομία στο Καστελλόριζο
Και έλαβε Platinum βραβείο Olymp Awards στο Μέλι «Το Μέγιστον»
Νέος Πρόεδρος του ΣΥΦΑΝΟΠΠΕ ο Παύλος Μπουζιάνης
Το νέο Δ.Σ. έχει έτοιμο σχέδιο για την επόμενη ημέρα
Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ: Στο πλευρό της νέας γενιάς που διαπρέπει στην εκπαιδευτική ρομποτική
Στηρίζει την ομάδα Moving Minds στο μεγάλο της ταξίδι προς τον παγκόσμιο τελικό FIRST LEGO League στο Σίδνεϋ