Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


ΣΑΦΕΕ: Πρόεδρος ξανά ο Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος

30/9/2020 4:42:16 μμ
Απαιτείται ένα εθνικό στρατηγικό σχέδιο για τη βιωσιμότητα του συστήματος Υγείας, δήλωσε ο ίδιος
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Τα καθήκοντα του Προέδρου του Συλλόγου Αντιπροσώπων Φαρμακευτικών Ειδών & Ειδικοτήτων (ΣΑΦΕΕ) θα συνεχίζει να έχει o Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος για την επόμενη διετία, μετά την πρόσφατη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.

Στο πλαίσιο αυτό και με αφορμή τις εξελίξεις στο φαρμακευτικό κλάδο, ο Δ. Γιαννακόπουλος υπογράμμισε την ανάγκη εθνικού στρατηγικού σχεδίου που θα διασφαλίζει τη βιωσιμότητα του συστήματος Υγείας.

Ταυτόχρονα, τόνισε ότι «ο ΣΑΦΕΕ θα σταθεί στο πλευρό της Πολιτείας με τεκμηριωμένες προτάσεις για τη σωστή αποτίμηση των αναγκών υγείας των Ελλήνων πολιτών, στοχεύοντας στην ορθολογική χρηματοδότηση του Συστήματος».

Ο Σύλλογος Αντιπροσώπων Φαρμακευτικών Ειδών & Ειδικοτήτων ιδρύθηκε το 2000, με σκοπό την τακτική ενημέρωση των μελών του καθώς και την εκπροσώπησή τους στη συνεργασία με την Πολιτεία και τους κρατικούς φορείς, για θέματα κοινού ενδιαφέροντος και στόχευσης.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Το 40% αυτών επιβεβαιώνει τα αποτελέσματα με επαγγελματία υγείας
Διευρύνοντας τον θεσμό και σε νέα τμήματα






Σχετικά άρθρα

Παγκόσμια έρευνα για τη φήμη των φαρμακευτικών εταιρειών
Το σκορ και όσα αναφέρουν οι ίδιοι οι ασθενείς
Eli Lilly: 56% ανάπτυξη εσόδων το πρώτο 3μηνο του 2026
Μόνο το Mounjaro κατέγραψε 125% άνοδο