Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα

H Alfa Pharm A.E. επέλεξε την Epsilon Net για την αναβάθμιση της εμπορικής της λειτουργίας
Υιοθέτησε επιτυχώς τη νέα πλατφόρμα Galaxy Pharma
Φαρμακοβιομηχανία εναντίον φαρμακοποιών
Αντιδράσεις στο νομοσχέδιο για τους Φαρμακευτικούς Συλλόγους

Σ. Νικολαϊδης: «Θεωρούμε όλους τους συνεταιρισμούς συναγωνιστές μας»

8/3/2023 9:28:06 μμ
Σε όλους τους νομούς θα πρέπει να επικρατήσουν οι συνεταιρισμοί, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ομίλου ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Στο πλαίσιο του SYFATHESS Conference 2023 που διοργάνωσε με επιτυχία ο Όμιλος Επιχειρήσεων ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης, ο πρόεδρος Σπύρος Νικολαΐδης αναφέρθηκε στο σχέδιο μετασχηματισμού του Ομίλου που υλοποιείται στο πλαίσιο του επιχειρησιακού πλάνου «SYFA New Era», και έκανε λόγο για «συνεργασία» μεταξύ των συνεταιρισμών της χώρας.

Συγκεκριμένα είπε χαρακτηριστικά: «Απλώνουμε πρώτοι, ως οφείλει να κάνει ο leader, χέρι συνεργασίας προς τους υπόλοιπους συνεταιρισμούς. Δεν θεωρούμε κανέναν συνεταιρισμό ανταγωνιστή. Θεωρούμε όλους τους συνεταιρισμούς συναγωνιστές».

Πρόσθεσε δε πως: «η ένωση των δυνάμεων των Συνεταιρισμών είναι αυτή που μπορεί να σταματήσει την ξέφρενη πορεία που διαγράφουν οι ιδιωτικές φαρμακαποθήκες σε νομούς που δεν δραστηριοποιούμασταν έως σήμερα. Ο μη συνεταιρισμένος τζίρος πρέπει να συρρικνωθεί και είμαστε έτοιμοι να συνδράμουμε όπου αυτό χρειαστεί».

Στην ίδια ομιλία έκανε λόγο για τους στόχους που έχουν τεθεί για τον Όμιλο, σημειώνοντας ότι η ανάπτυξη δεν βασίζεται σε εφήμερες πελατειακές σχέσεις, αλλά ότι επιδιώκει τα μέλη να αισθάνονται τον Όμιλο ως «οικογένεια».

«Το περιβάλλον μεταβάλλεται καθημερινά και δύναμή μας είναι η θέληση για σκληρή δουλειά και η στήριξη των μελών μας. Θέλουμε τον ΣΥ.ΦΑ. τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη των φαρμακοποιών. Στόχος μας είναι ο Όμιλος να γίνει συνώνυμο της επιτυχίας, αλλά και της προσφοράς. Παραμένουμε ενεργοί, αρωγοί σε δράσεις της τοπικής κοινωνίας και είμαστε παρόντες όπου υπάρχει ανάγκη. Ενώνουμε τους φαρμακοποιούς, σε όποιους νομούς μας καλούν, με μοναδικό σκοπό να στηρίξουμε τα φαρμακεία τους και τη δουλειά τους, και εργαζόμαστε για την επίτευξη αυτού του σκοπού», είπε μεταξύ άλλων ο Σ. Νικολαΐδης.

Info
Το SYFATHESS Conference 2023 πραγματοποιήθηκε στις 4 και 5 Μαρτίου με κεντρικό μήνυμα «Φαρμακείο 2023: Νέα εποχή με νέες υπηρεσίες, τεχνολογίες & ευκαιρίες για το ελληνικό φαρμακείο» και υπό την αιγίδα του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.
Χρυσοί χορηγοί: ΒΙΑΝΕΞ – BIAN
Οργάνωση: Noufio Communication Services
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

'Ανοιξε η συζήτηση για διεθνή συνεργασία με τη Health Aid USA


Σχετικά άρθρα

ΦΣΑ: Οι αποφάσεις από την πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ.
Ετοιμάζει παρεμβάσεις στο νομοσχέδιο για τους φαρμακευτικούς συλλόγους
Ερήμωσε το φαρμακείο στην αφετηρία των τρένων στη Θεσσαλονίκη
"Ζητάμε μια ανθρώπινη αντιμετώπιση" αναφέρει ο φαρμακοποιός Γ. Τσαλαμπούνης
Απ. Βαλτάς: Κάποιες ΠΕ.ΔΙ. κρατούν τις εγκυκλίους στο συρτάρι
Με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται οι φαρμακοποιοί, αφού περικόπτονται συνταγές