Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Σ. Νικολαϊδης: «Θεωρούμε όλους τους συνεταιρισμούς συναγωνιστές μας»

8/3/2023 9:28:06 μμ
Σε όλους τους νομούς θα πρέπει να επικρατήσουν οι συνεταιρισμοί, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ομίλου ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Στο πλαίσιο του SYFATHESS Conference 2023 που διοργάνωσε με επιτυχία ο Όμιλος Επιχειρήσεων ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης, ο πρόεδρος Σπύρος Νικολαΐδης αναφέρθηκε στο σχέδιο μετασχηματισμού του Ομίλου που υλοποιείται στο πλαίσιο του επιχειρησιακού πλάνου «SYFA New Era», και έκανε λόγο για «συνεργασία» μεταξύ των συνεταιρισμών της χώρας.

Συγκεκριμένα είπε χαρακτηριστικά: «Απλώνουμε πρώτοι, ως οφείλει να κάνει ο leader, χέρι συνεργασίας προς τους υπόλοιπους συνεταιρισμούς. Δεν θεωρούμε κανέναν συνεταιρισμό ανταγωνιστή. Θεωρούμε όλους τους συνεταιρισμούς συναγωνιστές».

Πρόσθεσε δε πως: «η ένωση των δυνάμεων των Συνεταιρισμών είναι αυτή που μπορεί να σταματήσει την ξέφρενη πορεία που διαγράφουν οι ιδιωτικές φαρμακαποθήκες σε νομούς που δεν δραστηριοποιούμασταν έως σήμερα. Ο μη συνεταιρισμένος τζίρος πρέπει να συρρικνωθεί και είμαστε έτοιμοι να συνδράμουμε όπου αυτό χρειαστεί».

Στην ίδια ομιλία έκανε λόγο για τους στόχους που έχουν τεθεί για τον Όμιλο, σημειώνοντας ότι η ανάπτυξη δεν βασίζεται σε εφήμερες πελατειακές σχέσεις, αλλά ότι επιδιώκει τα μέλη να αισθάνονται τον Όμιλο ως «οικογένεια».

«Το περιβάλλον μεταβάλλεται καθημερινά και δύναμή μας είναι η θέληση για σκληρή δουλειά και η στήριξη των μελών μας. Θέλουμε τον ΣΥ.ΦΑ. τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη των φαρμακοποιών. Στόχος μας είναι ο Όμιλος να γίνει συνώνυμο της επιτυχίας, αλλά και της προσφοράς. Παραμένουμε ενεργοί, αρωγοί σε δράσεις της τοπικής κοινωνίας και είμαστε παρόντες όπου υπάρχει ανάγκη. Ενώνουμε τους φαρμακοποιούς, σε όποιους νομούς μας καλούν, με μοναδικό σκοπό να στηρίξουμε τα φαρμακεία τους και τη δουλειά τους, και εργαζόμαστε για την επίτευξη αυτού του σκοπού», είπε μεταξύ άλλων ο Σ. Νικολαΐδης.

Info
Το SYFATHESS Conference 2023 πραγματοποιήθηκε στις 4 και 5 Μαρτίου με κεντρικό μήνυμα «Φαρμακείο 2023: Νέα εποχή με νέες υπηρεσίες, τεχνολογίες & ευκαιρίες για το ελληνικό φαρμακείο» και υπό την αιγίδα του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.
Χρυσοί χορηγοί: ΒΙΑΝΕΞ – BIAN
Οργάνωση: Noufio Communication Services
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με τη νέα ΚΥΑ που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ
Σε συνεργασία με τον Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Νότιας Πελοποννήσου, τον Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Νομού Έβρου και του Ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ






Σχετικά άρθρα

Η σεμαγλουτίδη στο στόχαστρο των κυβερνοεγκληματιών
Ψεύτικες ιστοσελίδες το διαφημίζουν με χαμηλό κόστος, προειδοποιεί η Kaspersky
ΦΣΑ: Η διαδικασία για αλλαγές των εφημεριών
Θα γίνεται από την πλατφόρμα του Συλλόγου
ΟΣΦΕ: Στα ελληνικά η έρευνα της FIP για τα point-of-care tests στο φαρμακείο
Και οι σχετικές θέσεις για τα οφέλη τους από το Κέντρο ΑΡΕΤΑΙΟΣ
Κλοπές σε 12 φαρμακεία της Θεσσαλονίκης τις τελευταίες 15 ημέρες
Συνάντηση με τον αστυνομικό διευθυντή της πόλης ζητά ο Δ. Ευγενίδης