Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Ρουτίνα έγινε η πώληση παρακεταμόλης από mini market

15/3/2022 7:28:51 μμ
Τέτοια σκευάσματα βρίσκει κανείς πλέον και σε βενζινάδικα
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Κοινή πρακτική έχει γίνει πλέον η πώληση Μη Συνταγογραφούμενων Φαρμάκων από καταστήματα λιανικής ανά την Ελλάδα και χωρίς να φαίνεται καμία διάθεση κυρώσεων σε όσους συμμετέχουν σε αυτήν την «εκτός πλαισίου» διανομή τους προς τους καταναλωτές. 

Σήμερα οι εκπρόσωποι του Ενιαίου Φορέα Φαρμακοποιών Αττικής και ειδικότερα ο Κώστας Μανωλόπουλος ενημέρωσε τον κλάδο μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως «mini-market βενζινάδικου επί της Εθνικής Οδού πουλάει κανονικότατα ΜΗΣΥΦΑ (Depon). Προχωρήσαμε άμεσα σε καταγγελία στον ΠΦΣ και τον ΕΟΦ», όπως ανέφερε.

Η ανάρτηση αυτή έρχεται να προστεθεί σε δεκάδες άλλες σχετικές καταγγελίες που έχει κάνει ο εκπρόσωπος της παράταξης και αφορούν τη διάθεση παυσίπονων-αναλγητικών από παράνομα σημεία πώλησης και χωρίς μέχρι σήμερα να έχουν επιβληθεί κυρώσεις.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Σχετικά στοιχεία συγκεντρώνει ο ΦΣΑ για παραπομπή στο Πειθαρχικό
Απαιτείται σαφές νομοθετικό πλαίσιο, επισημαίνει ο Σύνδεσμος






Σχετικά άρθρα

Νέος Δρόμος - Συμμαχία Φαρμακοποιών: Η υγεία δεν είναι logistics
Απάντηση στις δηλώσεις του πρωθυπουργού περί κατΆ οίκον διανομής φαρμάκων
Care for Carers: Εστιάζει στην ψυχική ανθεκτικότητα των φαρμακοποιών
Νέα καινοτόμος βιωματική διοργάνωση από τον Φ.Σ. Κοζάνης
ΠΦΣ: Ετοιμάζει εκπαιδευτικό webinar για τη νέα κατηγορία ΦΥΚ στα φαρμακεία
Που περιλαμβάνει 48 φαρμακευτικά σκευάσματα και 5 δραστικές ουσίες
PEIFASYN Academy:  Νέο live webinar για φαρμακοποιούς και βοηθούς φαρμακείου
Πρακτική προσέγγιση στις ανάγκες στοματικής υγείας ανά ηλικιακή ομάδα