Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

Roche Hellas & Roche Diagnostics Hellas: Συνυπέγραψαν ως OneRoche τη Χάρτα Διαφορετικότητας

14/11/2023 10:30:44 μμ
Επισφραγίζοντας τη δέσμευσή τους σε μια κουλτούρα που εξασφαλίζει ισότητα και συμπερίληψη στο χώρο εργασίας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Αριστερά προς τα δεξιά: Σταύρος Μηλιώνης, Πρόεδρος ΔΣ ΚΕΑΝ και Ιδρυτής του Diversity Charter Greece, Ezat Azem, General Manager Roche Hellas, Αγγελική Αγγέλη, Chief Portfolio Value Officer Roche Hellas, Μαίρη Τσαγκαράκη, Head of People & Culture Roche Hellas & Roche Diagnostics Hellas, Siete Braak, General Manager Roche Diagnostics Hellas και η Κατερίνα Ψύχα, Διευθύντρια Επικοινωνίας του Diversity Charter Greece.

Η Roche Hellas και η Roche Diagnostics Hellas συνυπέγραψαν για πρώτη φορά, ως OneRoche, τη Χάρτα Διαφορετικότητας για ελληνικές επιχειρήσεις, επισφραγίζοντας με αυτόν τον τρόπο τη δέσμευσή τους σε μια κουλτούρα που εξασφαλίζει Διαφορετικότητα, Ισότητα και Συμπερίληψη στο χώρο εργασίας. Η υπογραφή αυτή αποτελεί ορόσημο και είναι το αποκορύφωμα μιας σειράς μακροχρόνιων ενεργειών, προσπαθειών και πολιτικών που εφαρμόζονται και στις δύο εταιρείες, με στόχο την προώθηση μιας κουλτούρας πολυμορφίας, όπου όλοι νιώθουν ότι ανήκουν και μπορούν να εξελιχθούν ισότιμα, ανεξαρτήτως ηλικίας, πεποιθήσεων, ικανοτήτων, γλώσσας και εθνικότητας.


Ο Ezat Azem, Διευθύνων Σύμβουλος της Roche Hellas, δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη μας τιμή που υπογράφουμε τη Χάρτα και γινόμαστε μέλη της ελληνικής οικογένειας του Diversity Charter. Στη Roche, προκειμένου να παρέχουμε ουσιαστικές λύσεις στους ασθενείς και στο οικοσύστημα της υγείας, βασιζόμαστε σε ένα ευρύ φάσμα ιδεών και δημιουργικότητας. Έχουμε την τύχη να έχουμε εργαζόμενους με διαφορετικό υπόβαθρο και απόψεις, οι οποίοι συνεργάζονται ανοιχτά και –μέσα από ειλικρινή διάλογο και δημιουργική σκέψη– προάγουν την καινοτομία. Η Διαφορετικότητα και η Συμπερίληψη δεν εξαντλούνται σε εταιρικές πολιτικές και προγράμματα. Μεταφράζονται κυρίως στη δημιουργία μιας σωστής νοοτροπίας, που ενθαρρύνει τους ανθρώπους μας να εκφραστούν και να αναδείξουν την καλύτερή τους εκδοχή. Η κουλτούρα μας για τη Συμπερίληψη και τη Διαφορετικότητα συμβάλλει με μακροπρόθεσμη προοπτική στην επίτευξη του στόχου μας, να κάνουμε συλλογικά το αδύνατο δυνατό για τον ασθενή». 


Παράλληλα με την υπογραφή της Χάρτας Διαφορετικότητας, πραγματοποιήθηκε εσωτερικά μια ενδιαφέρουσα ανοιχτή συζήτηση σε πάνελ με στελέχη της Roche σε ηγετικές θέσεις (γυναίκες - μέλη των ηγετικών ομάδων), για να συζητήσουν προκλήσεις, να αφηγηθούν την προσωπική τους εμπειρία, να δώσουν συμβουλές και να προσφέρουν έμπνευση για τους υπόλοιπους εργαζόμενους.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Είναι ρινικό σπρέι με ταχεία δράση που λαμβάνεται "on demand"
'Αμεση και ισότιμη πρόσβαση των πολιτών σε καινοτόμες θεραπείες ζητούν οι Ενώσεις Ασθενών






Σχετικά άρθρα

Αύξηση της εγχώριας αγοράς καλλυντικών αναμένεται το 2024-2025
Η κλαδική μελέτη της ICAP CRIF την υπολογίζει στο 3-4%
Pharma Center: Επιτυχημένο το σεμινάριο της Health Aid στη Θεσσαλονίκη
Η εταιρεία διοργανώνει αντίστοιχες εκδηλώσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα και στην Αθήνα
STOP από 20 μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες στο ChatGPT
Φοβούνται διαρροή κρίσιμων δεδομένων στους ανταγωνιστές τους
Αnalytica 2024: Δύο ελληνικές εταιρείες στην κορυφαία Διεθνή Έκθεση
Η μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση για την εργαστηριακή τεχνολογία, ανάλυση και βιοτεχνολογία στην Ευρώπη