Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Roche: Έμπρακτη δέσμευση σε ένα ποικιλόμορφο, ισότιμο και συμπεριληπτικό εργασιακό περιβάλλον

27/3/2024 9:15:36 μμ
Με τη χορηγία της πρωτοβουλίας «The Upfront Initiative»
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


H Roche Hellas και η Roche Diagnostics Hellas υποστήριξαν, ως χορηγοί, το ετήσιο συνέδριο της πρωτοβουλίας «The Upfront Initiative», που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα υπό την αιγίδα της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας. Έτσι επιβεβαιώνουν τη δέσμευσή τους στην προώθηση μιας κουλτούρας ποικιλομορφίας, όπου όλοι και όλες αισθάνονται ότι ανήκουν και μπορούν να εξελιχθούν ισότιμα, ανεξαρτήτως ηλικίας, πεποιθήσεων, ικανοτήτων, γλώσσας και εθνικότητας. 


Οι δύο εταιρείες ένωσαν τις φωνές τους με προσωπικότητες από την κοινωνία των πολιτών, προκειμένου να συμβάλλουν στην περαιτέρω ανάπτυξη της συζήτησης για τη συμπερίληψη και την ορατότητα, αλλά και στον συντονισμό των δράσεων για την εξάλειψη του ρατσισμού στους εργασιακούς χώρους, μέσα από τη θέσπιση νέων προτύπων ισότητας στο εσωτερικό των επιχειρήσεων και σε όλες τις βαθμίδες της ιεραρχίας.


«Στην πορεία μας για την οριστική εξάλειψη των στερεοτύπων και κάθε είδους ρατσισμού στους εργασιακούς χώρους, αλλά και κατΆ επέκταση στην κοινωνία, υπάρχουν ακόμα πολλά εμπόδια και προκλήσεις, που θα πρέπει να ξεπεράσουμε», δήλωσε η Μαίρη Τσαγκαράκη, Head of People & Culture, Roche Hellas & Roche Diagnostics Hellas.


Πρόσθεσε δε ότι: «Θα πρέπει να δώσουμε περισσότερα θετικά παραδείγματα, να διαμορφώσουμε νέα πρότυπα ισότητας και να αναλάβουμε ακόμα πιο συντονισμένη δράση για την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση και την εκπαίδευση σχετικά με τις Αρχές της Διαφορετικότητας & της Συμπερίληψης. Σε αυτή την προσπάθεια, ως OneRoche, θα συνεχίσουμε να συνεισφέρουμε έμπρακτα και ουσιαστικά, ενσωματώνοντας τη διαφορετικότητα και την ισότητα σε κάθε πτυχή της λειτουργίας μας, από την πρόσληψη και την εξέλιξη των εργαζομένων μας μέχρι την εκπαίδευσή τους και την κοινωνική αλλαγή. Δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό ώστε οι επόμενες επαγγελματικές γενιές να μην μιλούν πια για εμπόδια και προβλήματα, αλλά για επιτεύγματα και για συλλογική πρόοδο σε ένα περιβάλλον πλήρους αποδοχής».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Και οι μεγάλες ανατροπές
Για να κάνει προβλέψεις πολύ υψηλών ή πολύ χαμηλών επιπέδων σακχάρου






Σχετικά άρθρα

Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί
Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών