Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Ραδιομαραθώνιος για τη δημιουργία κοινωνικών φαρμακείων στην Αθήνα

29/3/2012
Πρωτοβουλία της ΕΡΑ και της Αρχιεπισκοπής Αθηνών
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
Παγκόσμιο Ραδιοφωνικό Μαραθώνιο διοργανώνει η «Φωνή της Ελλάδας» (5ο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας - ΕΡΑ) σε συνεργασία με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών τη Δευτέρα 2 Απριλίου, με στόχο την συγκέντρωση χρημάτων για τη δημιουργία δύο κοινωνικών φαρμακείων στην Αθήνα.

Τα δύο φαρμακεία, που θα δημιουργηθούν στο Σύνταγμα και στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, θα προσπαθήσουν να καλύψουν τις ανάγκες που αντιμετωπίζουν συμπολίτες μας που προέρχονται από αδύναμες κοινωνικές ομάδες (άνεργοι, χαμηλοσυνταξιούχοι κ.α.).

Η ΕΡΑ-5 καλεί τους απανταχού Έλληνες να συντονιστούν με τις συχνότητές της (http://www.ert.gr/voiceofgreece), τη Δευτέρα, από τις 09:00 έως τις 22:00, ώρα Ελλάδος. Την ίδια ημέρα (2 Απριλίου), όλοι οι τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί της ΕΡΤ, καθώς και ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια και ραδιοσταθμοί, θα συνδεθούν με τη «Φωνή της Ελλάδας».

Οι προσφορές των πολιτών γίνονται στην Εθνική Τράπεζα και στους ακόλουθους λογαριασμούς:
  • για την Ελλάδα στον αριθμό λογαριασμού: 14654403519,
  • ενώ για το εξωτερικό ο αριθμός είναι: ΙΒΑΝ: GR 2101101460000014654403519. Αποδέκτης Ι.Α.Α. (Κοινωνικό Φαρμακείο)
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΕΡΑ-5 στα τηλέφωνα 210 606 6895, 210 606 6896, φαξ: 210 606 6309 και email:era5@ert.gr.

Ο Παγκόσμιος Ραδιομαραθώνιος αλληλεγγύης θα κορυφωθεί στις 22:00, με τη συναυλία της Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, στο «Studio C» της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Ανδρέα Πυλαρινού.

Θα συμμετάσχουν οι καλλιτέχνες: Καλλιόπη Βέττα, Γιώτα Νέγκα, Κυριακή Σπανού, οι συνθέτες Γιάννης Ιωάννου, Πέτρος Δουρδουμπάκης, Νίκος Οικονομίδης.

Θα τους πλαισιώσουν οι μουσικοί: Τάσος Ζαφειρίου (μπουζούκι), Γρηγόρης Παναγιωτόπουλος (ούτι), Κώστας Παπαγεωργίου (ηλεκτρική κιθάρα), Νίκος Μανίκας (κρουστά) και Ιωάννα Πάλλα (ακορντεόν).

Το πρόγραμμα θα παρουσιάσουν οι δημοσιογράφοι της «Φωνής της Ελλάδας», Έλενα Καραγιάννη και Νατάσα Βησσαρίωνος.

Τη συναυλία, η οποία θα είναι ανοικτή στο κοινό, θα τιμήσει με την παρουσία του και ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Εντοπίζει και συσκευάζει τα φάρμακα για τους ασθενείς με 99,5% επιτυχία
Με ειδικές εκπτώσεις & εκπλήξεις για τους φαρμακοποιούς στο περίπτερο 68






Σχετικά άρθρα

Το πρώτο ανδροειδές φαρμακείου έπιασε δουλειά στην Κίνα
Εντοπίζει και συσκευάζει τα φάρμακα για τους ασθενείς με 99,5% επιτυχία
Η ομάδα της f-anazitisi στην Hellas Pharm 2026
Με ειδικές εκπτώσεις & εκπλήξεις για τους φαρμακοποιούς στο περίπτερο 68
Γερμανία: 25 χιλιάδες φαρμακοποιοί στους δρόμους
Απαιτούν αύξηση των αμοιβών που είναι στάσιμες από το 2013
ΦΣΑ: Καταγγέλλει την πώληση ΜΗΣΥΦΑ από μίνι μάρκετ μέσω Wolt & Box Now
Και θέτει το σοβαρό ζήτημα του εφοδιασμού τους