Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Υγεία & Επιστήμη

Ψυχοκοινωνική υποστήριξη για τους ασθενείς με καρκίνο του πνεύμονα

21/9/2022 6:39:37 πμ
Δωρεάν από τη FairLife
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ασθενείς με καρκίνο του πνεύμονα, φροντιστές και τα μέλη των οικογενειών τους και παρέχεται σε συνεργασία με έμπειρους κι εξειδικευμένους επαγγελματίες υγείας από αναγνωρισμένους φορείς.

Οι ατομικές και οικογενειακές συνεδρίες του προγράμματος μπορούν να διεξαχθούν σε πέντε γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά και Γερμανικά. Ειδικότερα, παρέχεται η δυνατότητα να μοιραστούν την εμπειρία τους σε ένα ασφαλές περιβάλλον στην ομάδα στήριξης, να συμμετάσχουν σε συνεδρίες συμβουλευτικής οικογένειας ή ζεύγους ή σε συνεδρίες ατομικής συμβουλευτικής, πάντα με την καθοδήγηση έμπειρων ψυχοθεραπευτών.

Το κόστος τους καλύπτεται από τη FairLife, στο πλαίσιο του προγράμματος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα BREATH, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στη Γραμμή Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Πνεύμονα FairLine 11157 ή να συμπληρώσουν τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος εδώ.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ένα καινοτόμο ψηφιακό εργαλείο ενημέρωσης, ενδυνάμωσης και διασύνδεσης ασθενών και επαγγελματιών υγείας
Ενώσεις ασθενών, πολιτεία και φαρμακοβιομηχανία στο ίδιο τραπέζι διαλόγου






Σχετικά άρθρα

Κάθε μέρα κάτι ψάχνεις… Μήπως αυτόν τον Μάιο να ψάξεις και το δέρμα σου;
Το κεντρικό μήνυμα της εκστρατείας της Ελληνικής Δερματολογικής & Αφροδισιολογικής Εταιρείας
Παγκόσμια Ημέρα 'Aσθματος
«Δώσε ανάσα σε όλους: Πρόσβαση στα εισπνεόμενα φάρμακα για κάθε ασθενή!»
Παγκόσμια Ημέρα Υγιεινής Χεριών
Το 50% των νοσοκομειακών λοιμώξεων μπορούν να προληφθούν
Το νέο ενδορρινικό εμβόλιο γρίπης στην Ελλάδα εντός του 2025
Η σύσταση από τον επαγγελματία υγείας είναι ο ισχυρότερος προβλεπτικός παράγοντας για το αν ένας ασθενής θα εμβολιαστεί