Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Πολιτική φαρμάκου

τελευταία νέα


Πρώτοι οι γιατροί ζητούν έντοκη εξόφληση

14/3/2013 9:17:44 πμ
Οι γιατροί θα «εγκαινιάσουν» την Οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία προβλέπει έντοκη επιστροφή ληξιπρόθεσμων χρεών του κράτους.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος



Η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά Βαρβάρα Ανεμοδουρά ανέφερε την Τετάρτη ότι θα διεκδικηθούν τα οφειλόμενα από τον ΕΟΠΥΥ με τόκο 8%!

Σημειώνεται ότι το Σάββατο τίθεται σε νομική ισχύ η Κοινοτική Οδηγία 2011/7/ΕΕ, η οποία αναφέρεται σε άμεση αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών και μάλιστα εντόκως.

Σύμφωνα με την κ. Ανεμοδουρά, οι γιατροί θα κάνουν άμεση χρήση της Οδηγίας, προσφεύγοντας στη δικαιοσύνη.

Ζητούν άμεση αποπληρωμή των οφειλομένων και κατάργηση του κουρέματος 10% έως 15% των ληξιπρόθεσμων οφειλών του ΕΟΠΥΥ προς τους γιατρούς.


Πηγή: iatronet.gr


 

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Οι φαρμακοποιοί ενθαρρύνονται να συνδεθούν και να περιηγηθούν στο σύστημα
Έχουν εξυπηρετηθεί 294 χιλιάδες αιτήματα από τον Ιούνιο του 2025






Σχετικά άρθρα

Κ. Μητσοτάκης: Κράτος δικαίου η αποστολή φαρμάκων «κατΆ οίκον»
Η υπηρεσία μετουσιώνεται σε δικαίωμα του πολίτη
ΦΥΚ: Αναβλήθηκε προσωρινά η εκδίκαση της υπόθεσης στο ΣτΕ
Γίνεται για 2η φορά και οι λόγοι δεν έγιναν γνωστοί
ΣΦΕΕ: Το νέο επενδυτικό clawback δεν αφορά όλον το κλάδο
Την απογοήτευσή του για το σχετικό ΦΕΚ εκφράζει ο Σύνδεσμος
Απαιτείται άμεση πρόσβαση στη συνεχή καταγραφή γλυκόζης
Για τους ασθενείς με σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2