Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


«Προστασία Πρώτης Τάξης»

10/5/2022 9:31:21 πμ
H επιτυχημένη Πρωτοβουλία Ευθύνης του Dettol συνεχίζεται για 2η σχολική χρονιά
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Το Dettol πραγματοποιεί για 2η χρονιά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Προστασία Πρώτης Τάξης» σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) με την υλοποίηση διαδραστικών πειραμάτων στη σχολική αίθουσα για τους μαθητές της Α’ Δημοτικού. Η συνέχεια του προγράμματος αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευση του Dettol να στηρίξει τα παιδιά της πρώτης δημοτικού να υιοθετήσουν σωστές πρακτικές υγιεινής.


Το πρόγραμμα, με την έγκριση της Γ.Γ. Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, έχει στόχο να προσεγγίσει 10.000 μαθητές σε όλη την Ελλάδα, ταξιδεύοντας στα Δημοτικά σχολεία των Δήμων Αθηναίων, Θεσσαλονίκης, Πειραιά, Καλαμάτας, Αλεξανδρούπολης, Κέρκυρας, Κρήτης, Σπάρτης, Τρικκαίων, Πρέβεζας και Σικυωνιών. Αυτή τη σχολική χρονιά η πρωτοβουλία συνεχίζεται με δύο διαδραστικά πειράματα: το πείραμα με τίτλο MicroVLab και το πείραμα με τίτλο Pepper Lab.


Η έναρξη του εκπαιδευτικού προγράμματος πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή της Έλενας Παπαρίζου που ερμηνεύει και το τραγούδι του προγράμματος «Καθαρά τα δύο μου χέρια τα κρατώ», και παρουσία στελεχών της Reckitt, Ιορδάνη Αδαμόπουλου, Country Manager, του Ανδρέα Μυλωνά, Marketing Manager και της Μαριάννας Τσιμητάκη, Senior Brand Manager του Dettol, καθώς και του Αντιδημάρχου Παιδείας του Δήμου Καλλιθέας Γιώργου Κυριακόπουλου στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας.


Οι μαθητές της Α' Δημοτικού και των 2 τάξεων του σχολείου πραγματοποίησαν το MicroVLab πείραμα, ενημερώθηκαν για τον κόσμο των μικροβίων και εκπαιδεύτηκαν με διασκεδαστικό τρόπο στην υγιεινή των χεριών, παρέα με την Έλενα Παπαρίζου και την εκπαιδευτική ομάδα της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας SciCo.


Το Dettol δεσμεύεται ότι θα επεκτείνει συνεχώς τις δράσεις του, με τελικό στόχο να εκπαιδεύσει όσους περισσότερους μαθητές στους βασικούς κανόνες υγιεινής.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η Nathalie Moll απαντά στην ψηφοφορία της ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
Επίσης μέρος των Φαρμάκων Υψηλού Κόστους επιστρέφει στα φαρμακεία






Σχετικά άρθρα

Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ βρίσκεται δίπλα στην εκπαίδευση και των μαθητών!
Μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Αιγάλεω ξεναγήθηκαν στους χώρους και μίλησαν για το μέλλον του επιχειρείν
FAMAR: Μεγάλες επενδύσεις στο Κέντρο Διανομής στη Θήβα
Και στην παροχή υπηρεσιών off-line serialization
Κώστας Παπαγιάννης: Οι φαρμακευτικές εταιρείες οφείλουν να μετασχηματιστούν ενόψει των μελλοντικών προκλήσεων
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Novartis Hellas ζητά νέες πρωτοβουλίες που ενισχύουν τον δημόσιο διάλογο για την Υγεία
Ο ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης στην 1η Έκθεση Logistics and Transports
Παρουσιάστηκαν οι νέες τεχνολογίες που αξιοποιεί ο Όμιλος