Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

GSK: Επενδύει έως και 12 δισ. δολάρια σε 12 νέα φάρμακα
Σε συμφωνία με την κινεζική εταιρεία Jiangsu Hengrui Pharmaceuticals

«Προστασία Πρώτης Τάξης»

10/5/2022 9:31:21 πμ
H επιτυχημένη Πρωτοβουλία Ευθύνης του Dettol συνεχίζεται για 2η σχολική χρονιά
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Το Dettol πραγματοποιεί για 2η χρονιά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Προστασία Πρώτης Τάξης» σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) με την υλοποίηση διαδραστικών πειραμάτων στη σχολική αίθουσα για τους μαθητές της Α’ Δημοτικού. Η συνέχεια του προγράμματος αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευση του Dettol να στηρίξει τα παιδιά της πρώτης δημοτικού να υιοθετήσουν σωστές πρακτικές υγιεινής.


Το πρόγραμμα, με την έγκριση της Γ.Γ. Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, έχει στόχο να προσεγγίσει 10.000 μαθητές σε όλη την Ελλάδα, ταξιδεύοντας στα Δημοτικά σχολεία των Δήμων Αθηναίων, Θεσσαλονίκης, Πειραιά, Καλαμάτας, Αλεξανδρούπολης, Κέρκυρας, Κρήτης, Σπάρτης, Τρικκαίων, Πρέβεζας και Σικυωνιών. Αυτή τη σχολική χρονιά η πρωτοβουλία συνεχίζεται με δύο διαδραστικά πειράματα: το πείραμα με τίτλο MicroVLab και το πείραμα με τίτλο Pepper Lab.


Η έναρξη του εκπαιδευτικού προγράμματος πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή της Έλενας Παπαρίζου που ερμηνεύει και το τραγούδι του προγράμματος «Καθαρά τα δύο μου χέρια τα κρατώ», και παρουσία στελεχών της Reckitt, Ιορδάνη Αδαμόπουλου, Country Manager, του Ανδρέα Μυλωνά, Marketing Manager και της Μαριάννας Τσιμητάκη, Senior Brand Manager του Dettol, καθώς και του Αντιδημάρχου Παιδείας του Δήμου Καλλιθέας Γιώργου Κυριακόπουλου στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας.


Οι μαθητές της Α' Δημοτικού και των 2 τάξεων του σχολείου πραγματοποίησαν το MicroVLab πείραμα, ενημερώθηκαν για τον κόσμο των μικροβίων και εκπαιδεύτηκαν με διασκεδαστικό τρόπο στην υγιεινή των χεριών, παρέα με την Έλενα Παπαρίζου και την εκπαιδευτική ομάδα της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας SciCo.


Το Dettol δεσμεύεται ότι θα επεκτείνει συνεχώς τις δράσεις του, με τελικό στόχο να εκπαιδεύσει όσους περισσότερους μαθητές στους βασικούς κανόνες υγιεινής.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Με αφορμή την υπογραφή της ιστορικής συμφωνίας για τις πανδημίες
Φυσικό αποσμητικό σε στικ για 24ωρη προστασία χωρίς ίχνη






Σχετικά άρθρα

Bristol Myers Squibb: Δημιουργεί νέα spin-off εταιρεία
Με 5 φάρμακα για αυτοάνοσα νοσήματα στο χαρτοφυλάκιό της
Συνεργασία-ορόσημο μεταξύ της ελληνικής Rafarm και της Cleveland Clinic
Με αντικείμενο την ανάπτυξη μιας νέας θεραπείας των ουλών κερατοειδούς
H YOUTH LAB. στα Duty Free των Αθηνών, Θεσσαλονίκης & Ηρακλείου
Μια νέα, Travel Retail εποχή ξεκινά για το ελληνικό brand δερμοκαλλυντικών
GSK: Επενδύει έως και 12 δισ. δολάρια σε 12 νέα φάρμακα
Σε συμφωνία με την κινεζική εταιρεία Jiangsu Hengrui Pharmaceuticals