Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

«Προσεγγίσεις στον Ορθολογικό Σχεδιασμό Φαρμάκων»

11/5/2009
11ο Συνέδριο Προχωρημένης Φαρμακοχημείας, 23 & 24 Μαΐου 2009 στη Θεσσαλονίκη
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Η Οργανωτική Επιτροπή του 11ου Συνεδρίου Προχωρημένης Φαρμακοχημείας ανακοινώνει το συνέδριο, το οποίο οργανώνει ο Τομέας Φαρμακευτικής Χημείας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα των European Federation for Pharmaceutical Sciences και European Federation for Medicinal Chemistry.

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 23 και 24 Μαΐου 2009, στο Αμφιθέατρο του Τελλόγλειου Ιδρύματος Τεχνών, Αγίου Δημητρίου 159Α, στη Θεσσαλονίκη.

 

Ώρα έναρξης: Σάββατο, 9:15, Κυριακή, 9:30 π.μ.

 

Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν με διαλέξεις και συζητήσεις διαπρεπείς επιστήμονες με παγκόσμια αναγνώριση από την Ευρώπη και τη Β. Αμερική.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Παράλληλα λανσάρεται πρόγραμμα αποκλειστικά για φαρμακεία
Ρυθμιστικό πλαίσιο, καινοτομία και ασθενής στο επίκεντρο Συνεδρίου






Σχετικά άρθρα

Το «τεφτέρι» στα φαρμακεία καλά κρατεί
Για την προχορήγηση φαρμάκων μιλά ο πρόεδρος του Φ.Σ. Σερρών, Αναστάσης Ρόντσης
ΠΦΣ: Ανυπόστατες οι ανακοινώσεις της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ
Για πολλοστή φορά η Ομοσπονδία στρέφεται εναντίον των φαρμακοποιών, υποστηρίζει ο Σύλλογος
Νέο concept για το κοινοτικό φαρμακείο
Από ελβετικό δίκτυο παρόχων υγείας