Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Προχωρά η αποπληρωμή των φαρμακείων από το ΤΑΥΤΕΚΩ

2/10/2014 10:16:37 πμ
Τι πρέπει να κάνουν οι Σύλλογοι για τα φαρμακεία που δεν εντάσσονται στους διανεμητικούς λογαριασμούς
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος



Ο Π.Φ.Σ. ανακοίνωσε σήμερα Πέμπτη 2/10 πώς κατατέθηκαν στους Διανεμητικούς Λογαριασμούς τα ποσά που αφορούν στην εξόφληση του ΤΑΥΤΕΚΩ – ΤΑΠΟΤΕ για οφειλές μέχρι 31/12/2011.


Όσο για τα φαρμακεία που δεν πληρώνονται μέσω διανεμητικών λογαριασμών, το ταμείο ΤΑΠΟΤΕ – ΤΑΥΤΕΚΩ έβγαλε ανακοίνωση για τη σχετική διαδικασία αποπληρωμής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, προκειμένου να ολοκληρωθεί η πληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών του ταμείου στα ιδιωτικά φαρμακεία που δεν ανήκουν σε διανεμητικό λογαριασμό, «θα πρέπει οι αντίστοιχοι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι να υποβάλλουν στην Υπηρεσία υπεύθυνες δηλώσεις, με τις οποίες αναλαμβάνουν την υποχρέωση και την ευθύνη διεκπεραίωσης της διαδικασίας».

 

Απαραίτητη στην εν λόγω υπεύθυνη δήλωση κρίνεται η αναγραφή του τραπεζικού λογαριασμού ΙΒΑΝ του Συλλόγου.

Αφού πραγματοποιηθούν οι πληρωμές, οι Σύλλογοι είναι υποχρεωμένοι να συγκεντρώσουν υπεύθυνες δηλώσεις από τους φαρμακοποιούς-μέλη, με τις οποίες θα πιστοποιείται η είσπραξη των χρημάτων καθώς και αντίστοιχο πιστωτικό τιμολόγιο.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στο πλαίσιο του 26ου Πανελλήνιου Supply Chain Conference
Στο πλαίσιο πανεπιστημιακής μελέτης με την υποστήριξη της Eli Lilly






Σχετικά άρθρα

Πού στοχεύει το νέο Δ.Σ. του ΦΣΑ;
Η συγκρότησή του αναμένεται στις αρχές του 2026
Φ.Σ. Χανίων: Υψηλή η συμμετοχή στις αρχαιρεσίες
Μικρές οι αλλαγές στο νέο Δ.Σ. που προκύπτει
f-anazitisi: Ενσωματώνει το σύστημα ταξινόμησης ATC του Π.Ο.Υ.
Ενισχύει περαιτέρω την επιστημονική εγκυρότητα και τη χρηστικότητά της
Μήνυμα για τις εκλογές του Φ.Σ. Χανίων
Από τον Μ. Κατσαράκη, γ.γ. ΠΦΣ και υποψήφιο πρόεδρο