Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Ευ Ζην

τελευταία νέα


Προβλήματα το καλοκαίρι; Δώστε λύση!

3/8/2021 10:09:43 πμ
Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα του f.daily "Το φαρμακείο των διακοπών"
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Το καλοκαίρι θέλει ταξίδια και φέτος το καλοκαίρι όλοι έχουν ανάγκη να απολαύσουν τις διακοπές τους. Όμως η λαχτάρα μικρών και μεγάλων για εξορμήσεις κρύβει κινδύνους. Για κάθε απρόοπτο, όπου και αν βρίσκεται κανείς, ο φαρμακοποιός έχει τη λύση και μπορεί να κατευθύνει με ασφάλεια τους πολίτες, ώστε από τις διακοπές τους να μείνουν μόνο οι γλυκές αναμνήσεις.

Σε αυτό το ειδικό αφιέρωμα του f.daily οι φαρμακοποιοί θα ενημερωθούν για όλα τα απαραίτητα σκευάσματα που περιέχονται σε ένα οργανωμένο φαρμακείο διακοπών αλλά και όσα θα πρέπει να προτείνουν για άμεση ανακούφιση σε ήπια προβλήματα υγείας που ενδεχομένως παρουσιαστούν στους ταξιδιώτες.

Σε αυτό το δεύτερο μέρος του αφιερώματος "Το Φαρμακείο των διακοπών" διαβάστε για τα διαφορετικά είδη των καλοκαιρινών αλλεργιών και πώς να τις αντιμετωπίσετε, τα ιδανικά συστατικά που θα ανακουφίσουν από τις συχνότατες γαστρεντερικές διαταραχές που προκαλούν τα ταξίδια και η αλλαγή της καθημερινότητας, αλλά και για τη νούμερο ένα κατηγορία φαρμάκου που βρίσκεται πάντα στα φαρμακεία των διακοπών.

Τέλος, καθώς η πανδημία ακόμα είναι σε εξέλιξη, ενημερωθείτε για πρόσφατες μελέτες που δείχνουν τη σχέση μεταξύ των διαταραχών του ύπνου και του κορονοϊού, αλλά και την αποτελεσματικότητα των rapid test αντιγόνου.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Συστάσεις της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας για τους πολίτες
Με αφορμή την πρόσφατη γυναικοκτονία, ένα φαρμακείο στο Ίλιον δηλώνει ότι είναι «εδώ» να στηρίξει






Σχετικά άρθρα

Υποτροφίες «Εις Μνήμη Νικολάου Σαριπόλου»
Από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας
Νέα στοιχεία για τον αντιφλεγμονώδη ρόλο της άσκησης σε ασθενείς
Γράφει ο Σταύρος Ξηντάρας, Πρωταθλητής Ευρώπης (Αθλητική Ιαπωνική Ξιφασκία), Εξειδικευθείς στην Ιατρική ψυχολογία & Αθλητικές επιστήμες, Διευθυντής του ερευνητικού Ινστιτούτου Spochan
Θετική η επίδραση των βιταμινών C και E σε άνδρες αθλητές
Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Sports Medicine and Health Science
Σημαντικά ευρήματα για τη δράση των πολυβιταμινών στην εγκεφαλική λειτουργία
Η καθημερινή λήψη βελτίωσε τη μνήμη σε ηλικιωμένους