Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Πώς θα γίνεται πλέον η καταβολή των εισφορών στο ΤΕΑΥΦΕ

18/1/2019 2:53:46 μμ
Οδηγίες από το Ταμείο για τους εργοδότες
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Το ΤΕΑΥΦΕ ενημερώνει τους εργοδότες των ασφαλισμένων του ότι η καταβολή των εργοδοτικών εισφορών και των εισφορών των ασφαλισμένων θα γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά από την 1η Μαρτίου 2019.

Πιο αναλυτικά, οι εισφορές θα καταβάλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά με την υποβολή της κατάστασης: «Μηνιαίων εισφορών-κρατήσεων ασφαλισμένων», η οποία θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά (για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες για τη δημιουργία ηλεκτρονικού αρχείου εισφορών δείτε εδώ).

Το ΤΕΑΥΦΕ διευκρινίζει ότι δεν αλλάζει κάτι για τους εργοδότες που ήδη στέλνουν το αρχείο «Μηνιαίων εισφορών-κρατήσεων ασφαλισμένων» ηλεκτρονικά. Επισημαίνει ωστόσο ότι το αρχείο θα πρέπει:
να είναι ορθά συμπληρωμένο με τα ακριβή στοιχεία των ασφαλισμένων
να υποβάλλεται πριν από την πληρωμή των μηνιαίων εισφορών. Διαφορετικά μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα στη σωστή αποτύπωση των εισφορών.

Σε κάθε περίπτωση, πληρωμή που προηγείται της υποβολής των σχετικών καταστάσεων θα θεωρείται ως μη ολοκλήρωση της υποχρέωσης του εργοδότη και δεν θα λαμβάνεται υπ΄ όψιν, προειδοποιεί το ΤΕΑΥΦΕ.

Επιπλέον, η πληρωμή των Μηνιαίων Εισφορών μπορεί να πραγματοποιείται και μέσω της υπηρεσίας e-banking, www.nbg.gr της Εθνικής Τράπεζας (σχετικές οδηγίες εδώ).

Καταληκτική ημερομηνία προσαρμογής στη νέα διαδικασία, ορίζεται η 28/02/2019.

Πέρα από το site του ταμείου, όσοι επιθυμούν περισσότερες και αναλυτικότερες οδηγίες, μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλ.: 210 5289500 ή στο e-mail: mix1@teayfe.gr 
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Αναρτήθηκαν σε ειδική πλατφόρμα στην ιστοσελίδα του
Ενημερώνει για τους επίσημους τρόπους υποβολής






Σχετικά άρθρα

Η τεχνητή νοημοσύνη φέρνει «κοντά» τον φαρμακοποιό με τον ασθενή
Νέα συστήματα που επιτρέπουν την ουσιαστική επικοινωνία
ΠΦΣ: «Τα φαρμακεία καθιερώνονται ως Κέντρα Εμβολιασμού Ενηλίκων»
Μετά την επιτυχία αυτή, ανακοινώνονται οι επόμενοι στόχοι
MSD ONCOLOGY: Ανοιχτή πρόσκληση για υποβολή προτάσεων ερευνητικών έργων
Με θέμα την πολιτική υγείας για τον καρκίνο