Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Πλαστό προϊόν του φαρμάκου "Amoxil"

27/7/2007
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

από τον Βασίλη Βενιζέλο
_____________________
Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι σύμφωνα με ενημέρωση της Federal Agency For Medicines And Health Products (Βελγίου), διακινείται στην Ευρώπη πλαστό προϊόν του φαρμάκου Amoxil caps (amoxicillin) της εταιρείας GlaxoSmithKline, με αριθμό παρτίδας συσκευασίας ΒΝ40149 και blister ΒΝ40150.

Αν και δεν έχει εντοπιστεί στην χώρα μας διακίνηση του παραπάνω προϊόντος, εφιστάται η προσοχή φαρμακοποιών και καταναλωτών σε περίπτωση που έρθει στη κατοχή τους προϊόν με τα παραπάνω χαρακτηριστικά, να μην το χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Για το εθνικό πρόγραμμα κατά της παχυσαρκίας






Σχετικά άρθρα

ΠΦΣ: 14 εκατ. ευρώ χρωστάει η κυβέρνηση στα φαρμακεία
Για το εθνικό πρόγραμμα κατά της παχυσαρκίας
Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοποιών
Η αναθεώρηση του προγράμματος Σπουδών του Παν. Πατρών είναι αποκλειστική αρμοδιότητα των ακαδημαϊκών του
Απειλές για μηνύσεις «στέλνει» ο ΠΦΣ στη Merck
Λόγω του τρόπου διάθεσης του φαρμάκου με γοναδοτροπίνη αλφα