Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Pierre Fabre: Διακρίθηκε με δύο βραβεία στα «Best in Pharmacy Awards 2022»

3/10/2022 11:11:00 πμ
«Υποσχόμαστε να προσφέρουμε και άλλα καινοτόμα προϊόντα στο μέλλον», δηλώνει η Ράνια Νέστορα, Διευθύντρια Marketing των Elgydium – Klorane
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Από αριστερά: 'Αννα Μαρία Παπίρη, Τάνια Κοντού / Product Manager Klorane, Ράνια Νέστορα / Διευθύντρια Μarketing Elgydium-Klorane, Kρίστη Παφύλια / Product Manager Elgydium
«Η Klorane, η Νo1 φυτική μάρκα στην Ευρώπη με έντονη περιβαλλοντική δράση στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, αλλά και η Elgydium, η πρωτοπόρος στη στοματική υγιεινή και best seller στις οδοντόκρεμες στο χώρο του φαρμακείου, υπόσχονται να προσφέρουν πολλά καινοτόμα προϊόντα στο μέλλον», δήλωσε η Ράνια Νέστορα, Διευθύντρια Marketing των brands Elgydium – Klorane με αφορμή τις φετινές διακρίσεις στα «Best in Pharmacy Awards 2022».

Πρόσθεσε δε ότι: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που δύο προϊόντα μας βραβεύτηκαν στα φετινά "Best in Pharmacy Awards". Το Σαμπουάν-μάσκα σε πούδρα με Galanga της Klorane για την καταπολέμηση της πιτυρίδας, που έχει φυσική σύνθεση save water και οικολογική συσκευασία, έλαβε το Χρυσό Βραβείο ως το "Καλύτερο προϊόν με Φυτικά́ Συστατικά́", ενώ η πρώτη στην ελληνική αγορά πιστοποιημένη βιολογική οδοντόκρεμα σε 100% ανακυκλώσιμη συσκευασία Elgydium Eco bio έλαβε το Αργυρό Βραβείο στην κατηγορία "Καλύτερη Πράσινη Πολιτική́". Πρόκειται για δύο φροντίδες που αντικατοπτρίζουν πλήρως το DNA μας για προϊόντα με φυσικά συστατικά και οικολογικό σχεδιασμό».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Και πώς να παρέχετε την κατάλληλη συμβουλή, με τη βοήθεια της f-anazitisi
«Παράγουμε διαρκώς αξία για τους συνεργάτες μας», αναφέρει η εταιρεία






Σχετικά άρθρα

KALTEQ: Συνεργασία με την Johnson & Johnson MedTech Ελλάδας
Για τη διάθεση των ορθοπεδικών υλικών της DePuy Synthes
Η συνεργασία της Bayer Ελλάς με τη We4all συνεχίζεται με στόχο ένα βιώσιμο μέλλον
Στηρίζοντας μια σειρά από δράσεις περιβαλλοντικού χαρακτήρα