Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Υγεία & Επιστήμη

τελευταία νέα


Πιάνουν δουλειά 51 γενικοί γιατροί

27/7/2015 10:11:53 πμ
Θα έχουν πενταετή θητεία
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος



Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για τον διορισμό 51 γενικών γιατρών σε Κέντρα Υγείας - ΠΕ.ΔΥ. σε όλη τη χώρα.

Ήδη έχει δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η απόφαση του Υπουργείου Υγείας όσον αφορά το διορισμό 10 γενικών γιατρών σε Κέντρα Υγείας της 2ης, και της 7ης Υ.ΠΕ. όπου οι ανάγκες είναι ιδιαίτερα αυξημένες λόγω της τουριστικής περιόδου.

Πιο συγκεκριμένα, οι γιατροί- οι οποίοι θα έχουν πενταετή θητεία- θα τοποθετηθούν στα Κέντρα Υγείας Απερίου στην Κάρπαθο, στα Καλουδιανά Χανίων, στον Αερολιμένα της Χίου, στην Καλαμωτή Χίου, στο Σπήλιο Ρεθύμνου, στην Αντιμάχεια της Κω, στον Φοίνικα Σύρου, στον Αρχάγγελο της Ρόδου και στο Γαζί Ηρακλείου όπου θα διοριστούν δύο γιατροί.

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται η δημοσίευση του ΦΕΚ για το διορισμό των υπολοίπων 41 γενικών γιατρών οι οποίοι θα τοποθετηθούν σε Κέντρα Υγείας σε όλη την επικράτεια.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Αντικαθίσταται οριστικά το ΕΡΓΑΝΗ Ι σύμφωνα με τον Ν. 5239/2025
Τα ψηφιακά αρχεία που διακινούν πωλούνται κατά μέσο όρο προς 8 ευρώ στο dark web






Σχετικά άρθρα

Intermed: Νέα δεδομένα για την τιβολόνη
Παρουσιάστηκαν στο 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κλιμακτηρίου και Εμμηνόπαυσης
To πρώτο κοινό εμβόλιο κατά της γρίπης και της Covid-19 εγκρίνεται στην Ε.Ε.
Μαζί με άλλα 11 νέα φάρμακα που συνιστά ο ΕΜΑ
Σοβαρό ποιοτικό ελάττωμα σε προγεμισμένες σύριγγες του fondaparinux sodium
Ενημέρωση από τη Viatris, τον ΕΜΑ και τον ΕΟΦ
Challenge στα social media με υπερδοσολογία παρακεταμόλης
Αρμόδιοι στην Ευρώπη «φωνάζουν» για τους κινδύνους