Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Υγεία & Επιστήμη

Πιάνουν δουλειά 51 γενικοί γιατροί

27/7/2015 10:11:53 πμ
Θα έχουν πενταετή θητεία
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος



Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για τον διορισμό 51 γενικών γιατρών σε Κέντρα Υγείας - ΠΕ.ΔΥ. σε όλη τη χώρα.

Ήδη έχει δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η απόφαση του Υπουργείου Υγείας όσον αφορά το διορισμό 10 γενικών γιατρών σε Κέντρα Υγείας της 2ης, και της 7ης Υ.ΠΕ. όπου οι ανάγκες είναι ιδιαίτερα αυξημένες λόγω της τουριστικής περιόδου.

Πιο συγκεκριμένα, οι γιατροί- οι οποίοι θα έχουν πενταετή θητεία- θα τοποθετηθούν στα Κέντρα Υγείας Απερίου στην Κάρπαθο, στα Καλουδιανά Χανίων, στον Αερολιμένα της Χίου, στην Καλαμωτή Χίου, στο Σπήλιο Ρεθύμνου, στην Αντιμάχεια της Κω, στον Φοίνικα Σύρου, στον Αρχάγγελο της Ρόδου και στο Γαζί Ηρακλείου όπου θα διοριστούν δύο γιατροί.

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται η δημοσίευση του ΦΕΚ για το διορισμό των υπολοίπων 41 γενικών γιατρών οι οποίοι θα τοποθετηθούν σε Κέντρα Υγείας σε όλη την επικράτεια.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με τη X. Σπυροπούλου, Marketing & Communications Manager της Affidea Ελλάδος
Ένα σύγχρονο, διαλειτουργικό σύστημα για πολίτες και γιατρούς






Σχετικά άρθρα

Καταρρέουν τα εμβολιαστικά προγράμματα παγκοσμίως
Επείγουσα έκκληση στις κυβερνήσεις από διεθνείς οργανισμούς
Παγκόσμια Ημέρα Υγείας Πεπτικού Συστήματος
Μετεωρισμός, «φούσκωμα», δυσπεψία: Πού οφείλονται και πώς αντιμετωπίζονται
Φ.Σ. Λάρισας: Για 4η χρονιά διοργάνωσε με επιτυχία το «Μαζί μια αγκαλιά»
Η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο
Η ηθική και έγκυρη ιατρική διαφήμιση μπορεί να ενδυναμώσει τον πολίτη
Σύμφωνα με τη X. Σπυροπούλου, Marketing & Communications Manager της Affidea Ελλάδος