Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα

GSK: Επενδύει έως και 12 δισ. δολάρια σε 12 νέα φάρμακα
Σε συμφωνία με την κινεζική εταιρεία Jiangsu Hengrui Pharmaceuticals

PharmaTalks: Η ψυχοθεραπεία στα χρόνια της πανδημίας

3/2/2022 4:25:06 μμ
Με την ψυχοθεραπεύτρια Δάφνη Καλογεροπούλου
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Δάφνη Καλογεροπούλου είναι η νέα καλεσμένη στο PharmaTalkGR σε μια συζήτηση για την ψυχοθεραπεία στα χρόνια της πανδημίας. Η Δάφνη Καλογεροπούλου σπούδασε ψυχολογία στο Deree College από όπου αποφοίτησε με άριστα. Έχει κάνει μονοετή πρακτική στην κλινική ψυχοπαθολογία στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο, ενώ παράλληλα δούλεψε για δύο χρόνια σε Κέντρο Προγεννητικού Ελέγχου, παρέχοντας ψυχολογική υποστήριξη σε γυναίκες με δυσκολία σύλληψης. 

Έχει εκδώσει πέντε βιβλία και το 2020 έγραψε τον πρόλογο για το βιβλίο «Όταν Μείναμε Σπίτι» με 50 ιστορίες ανθρώπων για την καραντίνα, το οποίο ήταν μια πρωτοβουλία του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Συμβουλευτικής Ψυχοθεραπείας. Τον Αύγουστο 2021 έγινε δεκτή με ολική υποτροφία από το Πανεπιστήμιο Henderson State University στην Αμερική για να συνεχίσει τις σπουδές της στο Clinical Mental Health Counseling, ενώ παράλληλα ανέλαβε θέση βοηθού καθηγητή. Τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει το δικό της κανάλι ψυχολογίας στο YouTube, το οποίο μετατράπηκε σε μια μεγάλη οικογένεια.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Κυκλοφορεί από την Aegean Beauty






Σχετικά άρθρα

Οι νέες επιχειρηματικές δεξιότητες για τους φαρμακοποιούς
Αναγκαία πλέον η εκπαίδευση στο HR
Sharon Levy: Τα φαρμακεία οδηγούν τη νέα εποχή της υγείας των καταναλωτών
Ο General Manager Haleon Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ μιλά στον Φαρμακευτικό Κόσμο
Φ.Σ. Θεσσαλονίκης: Προτείνει πλατφόρμα εκμάθησης ελληνικής νοηματικής γλώσσας
Με δυνατότητα παροχής φαρμακευτικής ορολογίας
ΠΦΣ: 9,5 χιλιάδες barcode readers προμηθεύτηκαν τα φαρμακεία με επιδότηση
Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για τους υπόλοιπους ενδιαφερομένους