Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

PharmaTalks: Η ψυχοθεραπεία στα χρόνια της πανδημίας

3/2/2022 4:25:06 μμ
Με την ψυχοθεραπεύτρια Δάφνη Καλογεροπούλου
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Δάφνη Καλογεροπούλου είναι η νέα καλεσμένη στο PharmaTalkGR σε μια συζήτηση για την ψυχοθεραπεία στα χρόνια της πανδημίας. Η Δάφνη Καλογεροπούλου σπούδασε ψυχολογία στο Deree College από όπου αποφοίτησε με άριστα. Έχει κάνει μονοετή πρακτική στην κλινική ψυχοπαθολογία στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο, ενώ παράλληλα δούλεψε για δύο χρόνια σε Κέντρο Προγεννητικού Ελέγχου, παρέχοντας ψυχολογική υποστήριξη σε γυναίκες με δυσκολία σύλληψης. 

Έχει εκδώσει πέντε βιβλία και το 2020 έγραψε τον πρόλογο για το βιβλίο «Όταν Μείναμε Σπίτι» με 50 ιστορίες ανθρώπων για την καραντίνα, το οποίο ήταν μια πρωτοβουλία του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Συμβουλευτικής Ψυχοθεραπείας. Τον Αύγουστο 2021 έγινε δεκτή με ολική υποτροφία από το Πανεπιστήμιο Henderson State University στην Αμερική για να συνεχίσει τις σπουδές της στο Clinical Mental Health Counseling, ενώ παράλληλα ανέλαβε θέση βοηθού καθηγητή. Τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει το δικό της κανάλι ψυχολογίας στο YouTube, το οποίο μετατράπηκε σε μια μεγάλη οικογένεια.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

feat. Βίκυ Κλήμη, η CEO του grandmama.gr
Με το μήνυμα: «Η Δάφνη ξέρει… όπου υπάρχει δερματάκι ειδικός είναι μόνο ο Δερματολόγος»






Σχετικά άρθρα

ΠΦΣ: Κατηγορεί τον υπουργό Οικονομικών ότι ευνοεί τράπεζες και funds
Και ζητά να ενταχθούν τα φαρμακεία στη νέα ρύθμιση για τα POS
Σε 56 χώρες επιτρέπεται ο εμβολιασμός στα φαρμακεία
Σύμφωνα με τα πρόσφατα δεδομένα της Διεθνούς Φαρμακευτικής Ομοσπονδίας (FIP)